«Έλαμψαν» οι Χανιώτες μαθητές των δημοτικών στους αγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» | Photos

έλαμψαν-οι-χανιώτες-μαθητές-των-δημ-873604

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες  «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» για τα δημοτικά σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  του Ν. Χανίων.

Οι μαθητές/τριες των δημοτικών σχολείων είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» στα αθλήματα του Ποδοσφαίρου, Χειροσφαίρισης, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης και στον Κλασικό Αθλητισμό.

Στους αγώνες δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι. Ήταν αγώνες συμμετοχικού χαρακτήρα  που προάγουν την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι. Σε όλες τις αθλοπαιδιές είχαμε 1370 συμμετοχές  από μαθητές/τριες των δημοτικών σχολείων της Πρώτοθμιας Εκπαίδευσης  του Ν. Χανίων.

Η ίδρυση και λειτουργία του γραφείου Φυσικής Αγωγής στην Π/θμια εκπαίδευση  μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε  αθλητικές  δράσεις  καθ’  όλη τη διάρκεια του χρόνου, που ως στόχο θα έχουν:

α) την ένταξη στους αγώνες «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» και άλλων αθλημάτων

β) τη γνωριμία αθλημάτων που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν στις σχολικές μονάδες

γ) και τέλος,  στην ολόπλευρη ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων των μαθητών/τριών.

Ευχαριστούμε θερμά το Αθλητικό τμήμα  του Δήμου Χανίων, το ΕΑΚ Χανίων, τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων και τους συνάδελφους καθηγητές Φυσικής Αγωγής  για την υποστήριξη στην πραγματοποίηση των αγώνων «αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» για το σχολικό έτος 2018-19.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook