«Άγριες Μέλισσες» – Άλλη μία είσοδος – έκπληξη

άγριες-μέλισσες-άλλη-μία-είσοδος-1180513

Οι προετοιμασίες και τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες” έχουν ήδη ξεκινήσει. Η σειρά που θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη ανανεωμένη το φθινόπωρο, πέραν από τις αλλαγές στο σενάριο προκειμένου να αποκτήσει κι άλλο ενδιαφέρον η βασική ιστορία, θα υπάρξουν αλλαγές και στο πρωταγωνιστικό καστ.

Μετά την είσοδο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, άλλη μια αγαπημένη ηθοποιός θα συμμετέχει στον τρίτο κύκλο της σειράς. Ο λόγος για τη Μαρκέλλα Γιαννάτου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso”, η ηθοποιός θα υποδυθεί την τηλεοπτική σύζυγο του Αιμίλιου Χειλάκη.

Τον Ακύλα Μεγαρίτη που υποδύεται ο ηθοποιός τον είδαμε στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Ο σκοτεινός ήρωας μετακόμισε στο Διαφάνι αποφασισμένος να να σπείρει τον τρόμο και να τιμωρήσει όσους είναι ενάντιοι στην χούντα, αλλά κι εκείνους που εμπλέκονται στον θάνατο του αδερφού του Αχιλλέα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Μαρκέλλα Γιαννάτου θα υποδυθεί την σύζυγο του Ακύλα Μεγαρίτη παρουσιάζοντας στο τηλεοπτικό κοινό και το δικό της σκοτεινό παρελθόν. Το ζευγάρι θα εγκατασταθεί στο αρχοντικό των Σεβαστών που πια έχει εγκαταλειφθεί, μετά την μετακόμισή τους στη Λάρισα όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook