«Αγώνας δρόμου» για τη ναυαγοσωστική κάλυψη στις παραλίες του Δήμου Χανίων – «Ίσως και εντός Ιουνίου το ξεκίνημα»

αγώνας-δρόμου-για-τη-ναυαγοσωστική-1056046

Στην τελική ευθεία για την ναυαγοσωστική κάλυψη στις παραλίες του Δήμου Χανίων, βρίσκονται οι διαδικασίες για φέτος, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να εκτιμούν ότι υπάρχει ενδεχόμενο η παρουσία τους στις παραλίες να γίνει και νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Αυτό αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Χανίων, Τάσος Αλόγλου, στην ενημερωτική εκπομπή του Super FM 89.6 με τον Περικλή Κουκλάκη, τονίζοντας ότι εκκρεμεί η έγκριση από το ελεγκτικό συνέδριο για να ξεκινήσει η κάλυψη:

«Βρισκόμαστε στην τελική φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για τον ανάδοχο. Ο Δήμος Χανίων είχε εγκαίρως ξεκινήσει τις διαδικασίες τον Απρίλη ανεξάρτητα από τα μέτρα και πλέον, ο ανάδοχος ορίστηκε και περιμένουμε το Ελεγκτικό συνέδριο να εγκρίνει τη σύμβαση που ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ.

Εφόσον γίνει αυτό, υπάρχει περίπτωση και μέσα στον Ιούνη ακόμα, να ξεκινήσει η κάλυψη από ναυαγοσώστες στις παραλίες του Δήμου», υπογράμμισε ο κ. Αλόγλου.

Από τη μεριά της, η ανάδοχος εταιρία που έχει αναλάβει τη ναυαγοσωστική κάλυψη για φέτος στις παραλίες του Δήμου Χανίων, δηλώνει ετοιμότητα όποτε και αν της ζητηθεί:

«Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και όποτε αποφασιστεί να γίνει η έναρξη, συνολικά 30 ναυαγοσώστες θα εποπτεύουν τις παραλίες σε 26 πύργους, ενώ θα υπάρχουν δύο συντονιστές-ναυαγοσώστες και ένα πεντάμετρο σκάφος που θα επεμβαίνει από θαλάσσης, με έναν χειριστή και έναν ναυαγοσώστη», ανέφερε ο Παύλος Λυτινάκης, ιδιοκτήτης της Ναυαγοσωστικής Ocean, που θα εποπτεύει τις παραλίες των Χανίων.

zarpanews.gr

4 thoughts on “«Αγώνας δρόμου» για τη ναυαγοσωστική κάλυψη στις παραλίες του Δήμου Χανίων – «Ίσως και εντός Ιουνίου το ξεκίνημα»

  1. Το πενταμετρο τι φαση? υπαρχουν λουομενοι που κινδυνευουν 3 μιλια απο τη στερια? Να βαλουμε μωρε και ενα ελικοπτερο καλου κακου? πληρωνουν τα κοροιδα…

  2. 520.000 χιλιάρικα διαιρούμενο μπακαλιστικα δια 33 άτομα προσωπικό μας κάνει σχεδόν 16.000 ο ναυαγοσώστης τη σαιζόν. 16.000 χιλιάρικα διαιρούμενο με 3.5 μήνες σαιζόν μας κάνει σχεδόν 4.5000 χιλιάρικα ανά ναυαγοσώστη τον μήνα.

    Μισθός ναυαγοσώστη 1000-1200 ευρώ στην καλύτερη.

    Ανακεφαλαίωση:
    Κέρδος εργολάβου 3000 ανά ναυαγοσώστη ανά μήνα.
    Καλή φάση. Στο δήμο ακούει κανείς?? ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ!

  3. Άλλες χρονιές οι ναυαγοσώστες είναι στις παραλίες από τον Μάιο. Δηλ πρέπει να έρθουν τουρίστες για να πιάσουν δουλειά? Εμείς οι άλλοι δεν έχουμε και μεγάλη αξία μάλλον. Όλα για τους τουρίστες παιδιά. ζούμε γιαυτους
    .

  4. Ωραίοι υπολογισμοί! Μέγα οικονομολόγος ο κύριος! Μπακαλίστικοι υπολογισμοί από μπακάληδες και κουβέντες καφενείου ! Ότι να ναι , ο καθένας πετάει ότι του κατέβει !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook