Πύργος: Έκκληση από την αδερφή του Θύμιου – «Να τιμωρηθούν όσοι έπαιξαν μαζί του»

πύργος-έκκληση-από-την-αδερφή-του-θύμι-1444789

«Απευθύνω έκκληση σε όλους τους αρμόδιους να βρεθεί ο αδελφός μου και να τιμωρηθούν αυτοί που έπαιξαν μαζί του», λέει η αδερφή του Θύμιου Μπουγά η οποία ζει και εργάζεται στον Πύργο. Μάλιστα είναι εκείνη που μετά το τροχαίο έφερε στην πρωτεύουσα της Ηλείας τον 39χρονο άνδρα προκειμένου να του εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η γυναίκα σε επικοινωνία με το patrisnews απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό του Θύμιου προσθέτοντας πως το τελευταίο διάστημα δεν είχαν επικοινωνία και έμαθε από την τηλεόραση για την εξαφάνισή του.

Μάλιστα, κάποιος την είχε συμβουλεύσει να μην κυκλοφορεί αργά τη νύχτα στην οδό Ρήγα Φεραίου με την αιτιολογία πως κυκλοφορεί κάποιος που τρομάζει και απειλεί τους πολίτες, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει πως εννοούσε τον αδελφό της ο οποίος τελικά δεν ήταν ο θύτης αλλά το θύμα αυτής της σοκαριστικής ιστορίας που τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Τον ψάχνουν παντού

Οι έρευνες σε κάθε σημείο της ευρύτερης περιοχής συνεχίζονται από την Αστυνομία. Η προσπάθεια εντοπισμού του Θύμιου Μπουγά που σήμερα συμπληρώνει δυο εβδομάδες από την τελευταία παρουσία στο Αστυνομικό Τμήμα του Πύργου αφού από εκείνο το σημείο και μετά η τύχη του αγνοείται, με τις πληροφορίες περί ανεύρεσης του μέχρι στιγμής να έχουν αποδειχθεί αναληθείς και ανυπόστατες.

Μέχρι και χθες οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί μέσα και γύρω από τον σιδηροδρομικό σταθμό του ΟΣΕ στον Πύργο αφού υπήρξε μαρτυρία γυναίκας η οποία ανέφερε πως το βράδυ της περασμένης Παρασκευής είδε τον 39χρονο άνδρα στην συγκεκριμένη περιοχή και συγκεκριμένα πλησίον του 1ου Γυμνασίου της πόλης. Από την έρευνα πάντως των ομάδων ΟΠΚΕ και ΔΙ.ΑΣ. που βρέθηκαν στο σημείο και ερεύνησαν εξονυχιστικά τόσο τα στενά της πόλης όσο και τα βαγόνια εντός του σταθμού δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να μαρτυρούσε ότι ο Θύμιος έμενε ή πέρασε από εκεί.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook