Πρώτος θάνατος ασθενή με κορονοϊό στα Χανιά

Το πέμπτο θύμα της Covid-19 μέσα σε ένα 24ωρο, ο 267ος νεκρός από κορονοϊό στην Ελλάδα.

Κατέληξε ο 93χρονος που νοσηλευόταν εδώ και σχεδόν έναν μήνα στο Νοσοκομείο Χανίων και είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό.

Ο ηλικιωμένος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, με κυριότερο την πνευμονοπάθεια και τις τελευταίες ώρες είχε παρουσιάσει επιδείνωση στην υγεία του, με αποτέλεσμα να προκληθούν επιπλοκές που κατέληξαν σε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Νοσηλευόταν από τα τέλη Ιουλίου στο Νοσοκομείο Χανίων, σε τεστ που του έγινε διεγνώσθη θετικός στον Sars-CoV-2 και έκτοτε βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αρχικά στην κλινική ενδιάμεσης νοσηλείας (covid) του Νοσοκομείου κι έπειτα, στην ΜΕΘ-Covid όπου μπήκε και εξακολουθούσε να νοσηλεύεται διασωληνομένος μέχρι το τέλος.

Ο 93χρονος είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος νεκρός με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Χανίων, ενώ αποτελεί το 267ο θύμα της πανδημίας στη χώρα.

zarpanews.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

  • Στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, που προσβλήθηκαν από τον εργαζόμενο σε αυτό 40 ηλικιωμένοι, όλοι με χίλια-μύρια προβλήματα, έχουν ήδη πεθάνει οι 19!. και έπονται προφανώς και άλλοι!
   Το θεωρείς φυσιολογικό αυτό ή πρόκειτε για έγκλημα εξ αμελείας κατά συρροή;
   Ο σταρχιδισμός σε όλο του το μεγαλείο!
   Από κάτι άτομα σαν και του λόγου σου!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ