Πρωτοχρονιάτικα γεννητούρια στα Χανιά… Στην ίδια κλινική που δουλεύουν οι γονείς του, το πρώτο μωρό για το 2019!

πρωτοχρονιάτικα-γεννητούρια-στα-χαν-792065

Γεννητούρια ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2019, είχαμε και στα Χανιά με τρία μωράκια που είδαν το φως της ζωής τις πρώτες ώρες του νέου έτους.

Τα πρώτα μωρά για το 2019 ήρθαν στον κόσμο τις πρωινές ώρες και προς το μεσημέρι της Τρίτης και πρόκειται για ένα κοριτσάκι και 2 αγοράκια.

Κοριτσάκι το πρώτο μωρό του 2019 στα Χανιά

Την αρχή έκανε στις 10:55 το πρωί ένα πανέμορφο υγιέστατο κοριτσάκι -βάρους 3.185 κιλών-, που γεννήθηκε στην κλινική Γαβριλάκη στα Χανιά, όπου εργάζονται και οι ίδιοι οι γονείς του!

Ο Άκης και η Ολυμπία είναι ένα νιόπαντρο ζευγάρι που λίγο καιρό μετά το γάμο τους τον Απρίλη του 2018, πληροφορήθηκαν το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης και πλέον είναι οι περήφανοι και πανευτυχείς γονείς του πρώτου μωρού που γεννήθηκε στα Χανιά για το 2019.

Ο 40χρονος διασώστης Άκης και η 29χρονη νοσηλεύτρια της κλινικής Ολυμπία, έφεραν στον κόσμο το κοριτσάκι τους ουσιαστικά στο χώρο εργασίας τους και όπως είπαν στο zarpanews.gr, νιώθουν απίστευτα τυχεροί και ευτυχείς για «το καλύτερο δώρο» που τους χάρισε ο νέος χρόνος.

Παράλληλα ευχαρίστησαν το γυναικολόγο τους κ. Χαράλαμπο Μπατάκη για την συμβολή του, στο θείο δώρο.

Δύο «πρωτοχρονιάτικα» αγόρια 

Τα γεννητούρια είχαν και συνέχεια καθώς λίγη ώρα μετά στην ίδια κλινική των Χανίων, ήρθε στον κόσμο ένα επίσης υγιέστατο αγοράκι στις 12:30 το μεσημέρι. Ο μικρός μπόμπιρας βάρους 3.110 κιλών γεννήθηκε επίσης με τη συμβολή του ίδιου γυναικολόγου στην κλινική Γαβριλάκη.

Το τρίτο και εξίσου τυχερό μωράκι που γεννήθηκε στην απαρχή του νέου έτους, είναι επίσης ένα όμορφο αγοράκι βάρους 3.140 κιλών, που ήρθε στη ζωή στις 15:40  το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς στη Μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων. Μητέρα και βρέφος χαίρουν άκρας υγείας όπως και τα προηγούμενα.

Το zarpanews.gr εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο για τα τυχερά μωρά του 2019 και στους γονείς να τους ζήσουν και να τα καμαρώσουν όπως ποθούν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook