Πρόστιμο «φωτιά» για κορονοπάρτι – Πόσα θα πληρώσουν οι διοργανωτές που θα παραβλέψουν τα μέτρα

πρόστιμο-φωτιά-για-κορονοπάρτι-πό-1252362

Πρόστιμο «φωτιά» έως 50.000 ευρώ για τα κορονοπάρτι στο πλαίσιο των νέων μέτρων που εφαρμόζονται από σήμερα στη διασκέδαση και την εστίαση.

Στη νέα ΚΥΑ με τα μέτρα που θα ισχύσουν μέχρι τις 16 Ιανουαρίου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ προβλέπονται ιδιαίτερα υψηλά πρόστιμα για τη διοργάνωση πάρτι και άλλων εκδηλώσεων σε ιδιωτικούς χώρους, σε μια προσπάθεια να περιοριστούν τα κορονοπάρτι.

Ειδικότερα, στη ΚΥΑ επισημαίνεται ότι για τη «διενέργεια οποιασδήποτε μορφής ψυχαγωγικών συναθροίσεων και εκδηλώσεων σε ιδιωτικό μη επαγγελματικό χώρο που μισθώνεται ή παραχωρείται προς τον σκοπό αυτό, καθώς και διενέργεια οποιασδήποτε μορφής ψυχαγωγικών συναθροίσεων και εκδηλώσεων σε ιδιωτικό χώρο έναντι ανταλλάγματος ή εφόσον αυτές εμπεριέχουν τη μίσθωση εξοπλισμού ή υπηρεσιών μουσικής διασκέδασης» προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ στον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εκδήλωση.

Το παραπάνω πρόστιμο αφορά την 1η παράβαση, ενώ για τη 2η παράβαση το πρόστιμο εκτοξεύεται στα 200.000 ευρώ στον μισθωτή ή παραχωρησιούχο του ιδιωτικού, μη επαγγελματικού χώρου, στον οποίο έλαβε ή λαμβάνει χώρα η εκδήλωση.

sofokleousin.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook