Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε 25χρονη που κάλεσε δύο άτομα στην αυλή του σπιτιού της

πρόστιμο-3-000-ευρώ-σε-25χρονη-που-κάλεσε-δύο-1132629

Τσουχτερό πρόστιμο σε μία 25χρονη που χθες Κυριακή κάλεσε δύο άτομα στην αυλή του σπιτιού της σε περιοχή της Νέας Προποντίδας στη Χαλκιδική, επέβαλαν οι Αρχές.

Ειδικότερα, στην 25χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού επιβλήθηκε πρόστιμο για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης ύψους 3.000 ευρώ ενώ από 300 ευρώ θα πληρώσουν οι δύο παρευρισκόμενοι.

«Καμπάνες» για συνωστισμό στη Μητροπόλεως

Και άλλα πρόστιμα στη Βόρεια Ελλάδα επιβλήθηκαν χθες. Συγκεκριμένα, ακριβά θα πληρώσουν δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη τα ποτά που διέθεσαν με take away στους πελάτες τους.

Ειδικότερα, χθες Κυριακή, παρατηρήθηκε πλήθος κόσμου έξω από μπαρ και καφέ-μπαρ στην οδό Μητροπόλεως, με αποτέλεσμα αστυνομικοί να βεβαιώσουν πρόστιμο 3.000 ευρώ στους ιδιοκτήτες.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν επιβληθεί πρόστιμα για αντίστοιχα περιστατικά και σε άλλους ιδιοκτήτες, καθώς με την άνοδο της θερμοκρασίας ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν το κέντρο για μια βόλτα, ενώ δεν λείπει ο συνωστισμός έξω από μαγαζιά που λειτουργούν με take away προκειμένου να συνδυάσουν τη βόλτα τους με ένα ποτό.

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook