Προσπάθησε να σκοτώσει τη γυναίκα του παγιδεύοντας τις σκάλες με… πετονιά

προσπάθησε-να-σκοτώσει-τη-γυναίκα-του-1116981

Για απόπειρα δολοφονίας κατηγορείται ένας άντρας από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, έχοντας μεταχειριστεί έναν ιδιαίτερο τρόπο για να σκοτώσει τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 60χρονος William Joseph Dankesreiter παγίδευσε τη βάση του κεφαλόσκαλου με πετονιά, ελπίζοντας πως η σύζυγός του Laura θα μπουρδουκλωθεί και θα κατρακυλήσει στη σκάλα, πέφτοντας κατευθείαν στο υπόγειο.

«Το είχε μελετήσει διεξοδικά», δήλωσε ο αστυνομικός Stephen Limani στο τοπικό δίκτυο KDKA-TV, «δεν υπήρχε τίποτα τυχαίο σε όλο αυτό».

Το μοχθηρό πλάνο λίγο έλειψε να λειτουργήσει μάλιστα, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, όταν η γυναίκα θέλησε να κατέβει το Σάββατο το πρωί στο υπόγειο για να πάρει κάτι από τον καταψύκτη.

Η τρικλοποδιά της πετονιάς δούλεψε, εκείνη κατάφερε ωστόσο να πιαστεί από το κάγκελο και γλίτωσε τα χειρότερα.

Η ίδια δεν πίστεψε μάλιστα πως ήταν πλεκτάνη του συζύγου της, θεώρησε πως ήταν απλώς κλωστές από τη μοκέτα που είχαν χαλαρώσει. Έτσι είπε στο δικαστήριο.

Τότε είδε όμως τα μεταλλικά εξαρτήματα που είχε εγκαταστήσει στα πλαϊνά της σκάλας ο άντρας της, λίγο πάνω από το χαλί, ώστε να κρατούν την πετονιά τεντωμένη.

Όταν ο Dankesreiter έφτασε στο σπίτι του, τον περίμενε ήδη η αστυνομία. Η σύζυγος δήλωσε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προσπάθησε να τη σκοτώσει…

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook