Πριν την ΠΑΤΡΙΔΑ του Μπογδάνου, μια ΠΑΤΡΙΔΑ είχε ιδρύσει και ο Ψωμιάδης

πριν-την-πατριδα-του-μπογδάνου-μια-πατ-1534023

ΠΑΤΡΙΔΑ ονόμασε το νέο του κόμμα, με αντιπρόεδρο την Αφροδίτη Λατινοπούλου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Όπως ακριβώς δηλαδή είχε «βαφτίσει» και το δικό του κόμμα, το 2014, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Το ημερολόγιο έγραφε 7 Απριλίου 2014 όταν έγινε γνωστή η ίδρυση του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, μετά και τη σχετική κατάθεση στον Άρειο Πάγο της ιδρυτικής διακήρυξης.

«Ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του μου χρωστούν πολλά. Δεν τους χρωστάω τίποτα», είχε πει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει για να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, όταν ενημερώθηκε ότι δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Για την ιστορία, στις ευρωεκλογές που έγινε λίγο αργότερα, στις 25 Μαΐου 2014, ο κ. Ψωμιάδης συνεργάστηκε με το επίσης βραχύβιο κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό (ΕΠΑΛ), συγκεντρώνοντας μόλις το 1,04% της λαϊκής ψήφου,

ΠΑΤΡΙΔΑ εκ του Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης για το κόμμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ΠΑΤΡΙΔΑ εκ του Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook