Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Τα πρώτα teaser από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ

πρίγκιπας-χάρι-μέγκαν-μαρκλ-τα-πρώτα-1184914

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνέντευξη στις 7 Μαρτίου του πρίγκιπα Χάρι και της εγκυμονούσας συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ έχει ξεκινήσει. Το διάσημο ζευγάρι που πριν από μερικές μέρες έχασε τους βασιλικούς του τίτλους μιλάει για όλα στη διάσημη παρουσιάστρια τα δύο πρώτα teaser 30 δευτερολέπτων το καθένα κυκλοφόρησαν από το δίκτυο CBS.

«Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ και σας μιλάω έχοντας δίπλα μου τη σύζυγό μου. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν γι’ εκείνη (τη μητέρα του, Νταϊάνα) να περνάει μέσα από αυτή τη διαδικασία μόνη της πριν από τόσα χρόνια. Είναι πολύ σκληρό αυτό που ζούμε και για τους δύο μας αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο», ακούμε τον Χάρι να λέει στο πρώτο από τα δύο τρέιλερ, με την εγκυμονούσα Μέγκαν να συμφωνεί. 

Στο δεύτερο teaser, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια ξεκαθαρίζει ότι τέθηκαν όλα τα ερωτήματα και στο τέλος σημειώνει κοιτάζοντάς τους ότι «έχετε πει ορισμένα πολύ σοκαριστικά πράγματα» χαρακτηρίζοντας τα όσα ζει στο ζευγάρι «σχεδόν απίθανα».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook