Πρεμιέρα για το Click Inside στα Χανιά: Πώς θα λειτουργεί και σε τι διαφέρει από το Click Away – Ποιο είναι το ωράριο των καταστημάτων

πρεμιέρα-για-το-click-inside-στα-χανιά-πώς-θα-λει-1162836

Στο κόκκινο πλέον τα Χανιά, μαζί με όλη την υπόλοιπη χώρα, γεγονός που συνεπάγεται και αλλαγές στον χώρο των εμπορικών συναλλαγών και δραστηριοτήτων.

Για τις αλλαγές τοποθετήθηκε στο Zarpa Radio 89.6 και την εκπομπή του Δημήτρη Παππά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Γιώργος Τοπολιανάκης, αναφέροντας τα χαρακτηριστικά των νέων μέτρων:

«Επιστρέφει το click away εκτός από ένδυση, υπόδηση, βιβλιοπωλεία και κομμωτήρια, όπου υπάρχει το click inside, το οποίο είναι καινούργιο για τα Χανιά. Και στα δύο πρέπει να κλείσεις ραντεβού με την επιχείρηση μέσω τηλεφώνου.

Αν κάποιος περνάει από ένα μαγαζί, δει τη βιτρίνα και θέλει να ψωνίσει, πρέπει να ψάξει τον αριθμό του τηλεφώνου στην πόρτα και να καλέσει την επιχείρηση για να κλείσει ραντεβού. Έπειτα το κατάστημα στέλνει μήνυμα γνωστοποιώντας την ώρα, το κατάστημα και το ΑΦΜ, θα μπορεί να μπει και να ψωνίσει. Έπειτα ο πελάτης πληρώνει είτε μέσω POS, είτε με μετρητά έως 500€ (στο click away δεν υπάρχει η επιλογή πληρωμής με μετρητά).»

Η οδηγία αναφορικά με τις ώρες που θα είναι τα καταστήματα λιανικής ανοικτά κάνει λόγο για προαιρετικό διευρυμένο ωράριο λειτουργίας από τις 7:00 έως τις 20:30.

Ο κος Τοπολιανάκης εξέφρασε την εκτίμησή του οτι θα επιστρέψουμε σε μία κάποια κανονικότητα στις 16 του μήνα, δείχνοντας, ωστόσο, αρκετά απογοητευμένος από τους χειρισμούς της κυβέρνησης που δεν άκουσε τις φωνές των εμπόρων όλους αυτούς τους μήνες.

Αναφορικά με την κίνηση στην αγορά, τόνισε οτι υπήρχε ένα καλό δείγμα στο πρώτο διάστημα των εκπτώσεων από 15 ως τις 31 Ιανουαρίου. Οι εκπτώσεις συνεχίζονται πλέον μέχρι 31 Μαρτίου και συμπέφτουν με τις ενδιάμεσες που έχουμε στην Κρήτη, ενώ υπάρχει και εργάσιμη Κυριακή στις 7 του μήνα, με τον Εμπορικό Σύλλογο να κρίνει οτι δεν υπάρχει εμπορικό ενδιαφέρον τη συγκεκριμένη ημέρα, οπότε καλύτερα ο κάθε καταστηματάρχης και εργαζόμενος να κάτσει στο σπίτι του με την οικογένειά του.

zarpanews.gr

One thought on “Πρεμιέρα για το Click Inside στα Χανιά: Πώς θα λειτουργεί και σε τι διαφέρει από το Click Away – Ποιο είναι το ωράριο των καταστημάτων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook