Πού βρίσκεται σήμερα και με τι ασχολείται η Μαρία Δαμανάκη; Photo

πού-βρίσκεται-σήμερα-και-με-τι-ασχολεί-969721

Σπάνιες είναι πλέον οι εμφανίσεις της Μαρίας Δαμανάκη στην Ελλάδα. Η κα Δαμανάκη από το 2014 έχει αφιερωθεί στους σκοπούς του The Nature Conservancy. Η έδρα και το γραφείο της είναι στα κεντρικά του παγκόσμιου περιβαλλοντικού οργανισμού στο Λονδίνο.

“Η ένταξή μου στο TNC αποτελεί για μένα μια πρόκληση και μια ευκαιρία. Οι ωκεανοί και οι θάλασσες ήταν πάντα το υπόβαθρο της ζωής μου, από τη γέννησή μου σε ένα νησί της Μεσογείου –την Κρήτη– μέχρι τον διορισμό μου ως Ευρωπαίας επιτρόπου για τις θάλασσες” είχε δηλώσει αναλαμβάνοντας τα νέα της καθήκοντα.

Η πρώην Ευρωπαία Επίτροπος για θέματα Αλιείας και Θαλασσίων Υποθέσεων μίλησε με την νέα της ιδιότητα, τον Οκτώβριο, στο 3ο συνέδριο Βιωσιμότητας του Economist στην Αθήνα. Ήταν μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της στην Ελλάδα.

Μια από αυτές ήταν η πρόσφατη φωτογράφηση που έκανε μαζί με άλλες 7 γυναίκες για το γούρι της Ζeus + Dione για το 2020.

“Υποδεχόμαστε τη Νέα Χρονιά γιορτάζοντας τα επιτεύγματα γυναικών που μας εμπνέουν, που η δουλειά τους και η επιρροή τους αγγίζει όλες τις γενιές” γράφει η κα Μητσοτάκη στην ανάρτησή της στο instagram ενημερώνοντας ότι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς που αφιερώνουν το έργο τους στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Οι γυναίκες που αποτελούν έμπνευση πόζαραν στον φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη φορώντας το γούρι. Πρόκειται για τις Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, Πέγκυ Ζουμπουλάκη, Αγγελική Γιαννακίδου, Μαρία Ναυπλιώτου, Λυδία Βουσβουνη, Μαρία Κουσουνή, Μαρία Σάκκαρη και Μαρία Δαμανάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook