Πώς να oργανώσετε ένα μικρό υπνοδωμάτιο σε 15 λεπτά

πώς-να-oργανώσετε-ένα-μικρό-υπνοδωμάτι-1578634

Πολλές φορές 15 λεπτά είναι αρκετά για να μπει ένα δωμάτιο σε τάξη και να οργανωθεί

Μην αγχώνεστε, λοιπόν, πριν καν ξεκινήσετε. Βάλτε το ρολόι σας να μετράει αντίστροφα και να είστε σίγουροι πως με το tip που σας δίνουμε παρακάτω, το υπνοδωμάτιό σας θα είναι σούπερ οργανωμένο σε μόλις 15 λεπτά.

Αν έχετε, λοιπόν, μόλις 15 λεπτά στη διάθεσή σας τότε το βασικό πράγμα που πρέπει να κάνετε για να οργανώσετε ένα μικρό υπνοδωμάτιο είναι να βρείτε μέρος για οτιδήποτε βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Διώξτε το στρες από πάνω σας και βάλτε σε τάξη το υπνοδωμάτιό σας μέσα σε 15 λεπτά ή και σε ακόμα πιο λίγο χρόνο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα όμορφο καλάθι ή και ένα μπαουλάκι το οποίο μπορεί να λειτουργεί και ως διακοσμητικό στον χώρο σας.

Πάρτε το καλάθι ή το μπαούλο σας και βάλτε μέσα σε αυτό ό,τι δημιουργεί ακαταστασία στο υπνοδωμάτιό σας. Έτσι μέσα σε μερικά λεπτά όλα θα είναι οργανωμένα και σε τάξη. Όταν βρείτε τον χρόνο κάποια άλλη στιγμή απλά βάλτε όλα όσα υπάρχουν μέσα στο καλάθι στη θέση τους.

Αν έχετε 30 λεπτά στη διάθεσή σας για καθάρισμα και οργάνωση τότε μπορείτε να κάνετε κάτι παραπάνω. Αν νιώθετε ότι το υπνοδωμάτιό σας, ό,τι κι αν κάνετε, δείχνει πάντα ακατάστατο τότε ίσως χρειαστούν κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στα έπιπλα. Δοκιμάστε να βάλετε στον χώρο σας κάπως αλλιώς το κρεβάτι. Αν, για παράδειγμα, το έχετε στη μέση του δωματίου, κολλήστε το σε μια γωνία. Έτσι θα αποκτήσετε περισσότερο χώρο και ίσως το δωμάτιό σας δείξει μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο. Μαζέψτε τα περισσότερα διακοσμητικά που δημιουργούν οπτική ακαταστασία και βάλτε τα σε κάποιο άλλο δωμάτιο. Αφήστε στο υπνοδωμάτιο μόνο 1-2 διακοσμητικά και τίποτα παραπάνω.

Τέλος, οργανώστε τα κομοδίνα σας. Ένα ακατάστατο κομοδίνο μπορεί να σας δημιουργεί εκνευρισμό και νεύρα χωρίς να το καταλαβαίνετε. Αφήστε πάνω σε αυτά τα απολύτως απαραίτητα.

spirossoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook