Πόλο | Σε διαδικασία προετοιμασίας ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

πόλο-σε-διαδικασία-προετοιμασίας-ο-νο-1103596

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ΑΝΕΚ LINES εν όψει της συμμετοχής του τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 το οποίο θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα λόγω των επιπτώσεων που έχει επιφέρει ο κορονοϊός.

Η παρουσία άλλωστε 14 ομάδων για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος δηλώνει του λόγου του αληθές, ξέχωρα από τα μέτρα που θα πρέπει να παρθούν συνολικά προκειμένου να εξελιχθεί άρτια όσο το δυνατόν η διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας προπονούνται καθημερινά στο κολυμβητήριο Χανίων υπό τις οδηγίες του Ηλία Μαχαίρα, με την ομάδα να χτίζεται σιγά σιγά εν όψει της νέας περιόδου. Το στοιχείο που την χαρακτηρίζει είναι τα πολλά νέα πρόσωπα, κυρίως αθλητές από τα τμήματα υποδομής, που έχουν «ανέβει» στην πρώτη ομάδα και με την οποία θ’ αγωνιστούν τη νέα σεζόν στην Α1.

Επίσης μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να βρίσκονται στα Χανιά και δύο ξένοι παίκτες, Σέρβοι, με τους οποίους ο Ναυτικός Ομιλος έχει συμφωνήσει.

Από ‘κει και πέρα, το αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι τέσσερις σημαντικοί παίκτες που έχουν γράψει ο καθένας τη δική του ιστορία με το σκουφάκι του Ναυτικού Ομίλου αποφάσισαν ν’ αποχωρήσουν από την ενεργό δράση. Οι δύο μάλιστα εξ αυτών προσφέρουν ήδη τις υπηρεσίες τους στα τμήματα υδατοσφαίρισης. Πρόκειται για τους Μάνθο Βουλγαράκη και Γιώργο Κατσουλάκη, ενώ οι άλλοι δύο, που αποφάσισαν να ολοκληρώσουν επίσης την καριέρα τους είναι οι Οδυσσέας Μπαριωτάκης και Γιώργος Φωκάς.

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου, Ηλίας Μαχαίρας, σημειώνει τα εξής: «Για μας, θ’ ακολουθήσει μια χρονιά, που εκτιμάμε ότι θα είναι μεταβατική. Και αυτό γιατί κλείνει ένας κύκλος μιας ομάδας παικτών οι οποίοι πρόσφεραν πάρα πολλά στον Ναυτικό Ομιλο, αλλά δυστυχώς ο χρόνος είναι ανίκητος… Αυτοί οι παίκτες είναι οι Βουλγαράκης, Κατσουλάκης, Μπαριωτάκης και Φωκάς. Θεωρώ όμως ότι τα νέα παιδιά θα μπορέσουν ν’ ανταπεξέλθουν για να μπορέσουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και τα επόμενα χρόνια να κοιτάξουμε παραπάνω, ελπίζοντας ότι θα έχουμε και μεγαλύτερη άνεση προπονήσεων στην πισίνα».

Σχετικά με το φετινό πρωτάθλημα θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες διεξήχθη τηλεδιάσκεψη με πρωτοβουλία της ΚΟΕ, στην οποία συμμετείχε και ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων για ό,τι αφορά τη διοργάνωση του νέου πρωταθλήματος. Αυτό που μένει να επισφραγιστεί, είναι ποτέ οριστικά θα ξεκινήσει η Α1, αλλά και τι θα περιλαμβάνει η προκήρυξη, με τις ομάδες να έχουν καταθέσει ήδη τις προτάσεις τους.

Σχετικά με την ιδιαιτερότητα που θα έχει το νέο πρωτάθλημα, ο Ηλίας Μαχαίρας, σημειώνει τα εξής: «Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί οι ομάδες του κέντρου έχουν ανεβάσει πάρα πολύ το μπάτζετ σε μια πολύ δύσκολη κιόλας οικονομική περίοδο, που αντί ίσως τα πράγματα να ήταν πιο εύκολα για εμάς, γιατί είμαστε μια ομάδα που πάντα έχει μικρό μπάτζετ, θα είναι πολύ πιο δύσκολα. Θα υπάρχουν 10 ομάδες που θα είναι σε υψηλό επίπεδο, καθώς αγωνιστικά έχουν ενισχυθεί πάρα πολύ. Από την πλευρά μας, θα παλέψουμε, όπως κάνουμε κάθε χρόνο με τις δικές μας δυνάμεις και νομίζω ότι πάλι στο τέλος θα καταφέρουμε και πάλι να πετύχουμε το στόχο μας».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook