Πολάκης σε Άδωνη: “Σου έρχεται αγωγή για τα ψεύδη σου” – Απάντηση στις σκιές για μαύρο χρήμα
Συνέχεια στα όσα διεμείφθησαν στη Βουλή τη Δευτέρα μεταξύ του ιδίου και του Άδωνη Γεωργιάδη, έδωσε την Τρίτη ο Παύλος Πολάκης. Με νέα ανάρτηση, ο βουλευτής Χανίων απαντάει στα όσα είχε αναφέρει ο υπουργός Υγείας, ο οποίος είχε μιλήσει για μαύρο χρήμα που αφορούσε τον Χανιώτη βουλευτή.
Ο κ. Πολάκης αναφέρει ότι αυτά αφορούν πόρισμα που είχε δημοσιευτεί από το 2020, το οποίο δεν βρίσκει τίποτα το μεμπτό, ενώ επισημαίνει πως ούτε και διώξεις ασκήθηκαν από κανέναν εισαγγελέα.
Προαναγγέλλει δε και αγωγή εναντίον του Άδωνη Γεωργιάδη – πιθανόν για συκοφαντική δυσφήμηση.
Δείτε την ανάρτηση:
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
Συζητήθηκε χθες στη Βουλή, η επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την περίεργη αλλαγή απόφασης του ΕΟΔΥ, το ΔΣ του οποίου αποφάσισε μετά την επάνοδο Γεωργιάδη στο Υπουργείο Υγείας, να μην παραστεί στη δίκη για τις 22 παράνομες προσλήψεις για τις οποίες δικάζονται μεταξύ άλλων οι στενοί του συνεργάτες: Πουλής και Θεοφιλάτου.
Ο Υπουργός Υγείας σε μια προσπάθεια να μην απαντήσει στην ουσία της ερώτησης, κατηγόρησε τον Π. Πολάκη για μαύρο χρήμα καταθέτοντας πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.
Λόγω μάλλον “χαρακτηριστικής κουφότητας” δεν πρέπει να πρόσεξε ότι:
1. το πόρισμα που έφερε ως κάτι το καινούργιο στη Βουλή, κατατέθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 2020 (φωτ. 1)!
2. όπως αναφέρεται στα συμπεράσματα, καμία ευθύνη δεν προκύπτει (φωτ. 2).
3. ενώ το πόρισμα έχει σταλεί εδώ και 3,5 χρόνια στη δικαιοσύνη καμία σχετική ενέργεια δεν έχει γίνει.
Χωρίς καμία ντροπή, ο “αδιευκρίνιστος Πινόκιο”, τόλμησε μέσα στη Βουλή να ισχυριστεί ότι το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας αφορά σε όλη τη περίοδο του ΚΕΕΛΠΝΟ και μάλιστα “έβγαλε την περίοδο Αδώνιδος Γεωργιάδου τζάμι, δεν βρήκε το παραμικρό…” όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ το πόρισμα αφορά στην περίοδο μετά τις 15/02/2016, όταν δηλαδή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έβαλε το ΚΕΕΛΠΝΟ στο δημόσιο λογιστικό (φωτ. 3).
Φαίνεται ότι ο κ. Γεωργιάδης, προκειμένου να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται λόγω της δίκης για τις 22 παράνομες προσλήψεις αλλά και της επερχόμενης, για τις 74 παράνομες προσλήψεις (συνολική ζημιά για το δημόσιο 1.600.000 €), που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του στο ΥΥ, αποφάσισε να πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα.
Να ξέρει ότι δεν θα του περάσει. Ο κόσμος γνωρίζει και κρίνει!
ΥΓ. Άδωνι Γεωργιάδη, να ξέρεις πως αν δεν ζητήσεις δημόσια συγνώμη και δεν ανακαλέσεις τα όσα είπες στις επόμενες δυο μέρες θα κατατεθεί αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.
zarpanews.gr









