Πολάκης: Πλεύρης και Μητσοτάκης κρύβουν ότι η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες σε θανάτους παγκοσμίως

πολάκης-πλεύρης-και-μητσοτάκης-κρύβο-1354317

Σε μια αποκάλυψη σχετικά με τους θανάτους των εμβολιασμένων ασθενών από κορονοϊό προχώρησε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Στην ανάρτηση που έκανε το Facebook, στην οποία κοινοποιεί έγγραφο του ΕΟΔΥ, αποκαλύπτει ότι 1.261 τριπλά εμβολιασμένοι πολίτες έχουν πεθάνει έως 22 Μαρτίου και αναρτώντας σχετική φωτογραφία ο Παύλος Πολάκης κάνει λόγο για κατάρριψη του «εγκληματικού αφηγήματος της κυβέρνησης ότι το εμβόλιο είναι το “μοναδικό όπλο”».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο βουλευτής, «οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έχουν ελαχιστοποιήσει τους θανάτους από covid διότι: ενίσχυσαν το δημόσιο σύστημα υγείας, έφτιαξαν και στελέχωσαν ΜΕΘ, προμηθεύτηκαν και χορηγούν κατά κόρον τα μονοκλωνικά αντισώματα (το sotrovimab και πλέον και το bebtelovimab) και τα αντιικά χάπια (paxlovid) που προστατεύουν σε ποσοστό άνω του 89% από βαριά νόσηση και θάνατο από την παραλλαγή Όμικρον».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

zarpanews.gr

One thought on “Πολάκης: Πλεύρης και Μητσοτάκης κρύβουν ότι η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες σε θανάτους παγκοσμίως

  1. ΕΔΑ ΕΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ. ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ [ΚΟΛΛΗΣΕΙ] ΣΤΟΥΣ 350 ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 50-70. ΠΟΣΗ ΦΙΣΦΙΡΙΚΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΙΣΟΥΝ ….ΑΚΟΜΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook