Πολάκης: Κύριε Τσιόδρα πως ανέχεστε να σας εξευτελίζει έτσι ένας που πούλαγε νανογιλέκα;

Στριμώχνει τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τα μέλη της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας ο Παύλος Πολάκης, καλώντας τους να πάρουν σαφή θέση για το αν τελικά είχαν κάνει εισήγηση για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη, μετά την απίστευτη ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη στον ΣΚΑΙ ότι “κάποιοι λοιμωξιολόγοι” (που μετά έγινε “οι λοιμωξιολόγοι μας είχαν εισηγηθεί” στην εκπομπή του Χατζχηνικολάου στο Real) είχαν ζητήσει να μπει η Θεσσαλονίκη σε καραντίνα πριν τον εορτασμό του Αγ. Δημητρίου.

“Πως ΑΝΕΧΕΣΤΕ να σας εξευτελίζει με τέτοιο τρόπο ένας που πούλαγε νανογιλεκα και να μην ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ;” αναρωτιέται ο Παύλος Πολάκης και καλεί, όπως ανέφερε και η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, να δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της Επιτροπής για τη Θεσσαλονίκη, το άνοιγμα του τουρισμού, των σχολείων και των αθλητικών χώρων.

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

Ήθελα και ναξερα κύριε Τσιοδρα μου και λοιποί της επιστημονικής επιτροπής των λοιμωξιολογων…

Πως ΑΝΕΧΕΣΤΕ να σας εξευτελίζει με τέτοιο τρόπο ένας που πούλαγε νανογιλεκα και να μην ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ;;;;;;

Η το εισηγηθήκατε (οπως λέει ο Γεωργιαδης) και σας έγραψαν λόγω αντιδράσεων από την εκκλησία οπότε πρέπει να μιλήσετε ή δεν το εισηγηθήκατε (όπως λέει ο Μητσοτάκης) οπότε πάλι πρέπει να μιλήσετε για να δικαιολογήσετε το ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ που ακολούθησε στη Θεσσαλονίκη !!

ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ,ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ,ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ