Ποιοι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές με Τζήμερο – Κρανιδιώτη στα Χανιά και τι θέση παίρνουν για την επένδυση στα Φαλάσαρνα

ποιοι-θα-είναι-υποψήφιοι-βουλευτές-με-1292511

Κοινό δελτίο τύπου εξέδωσαν ο Μιχάλης Αλεξάκης και η Καλλιόπη Τσιμιτσή, οι οποίοι, υπογράφουν ως υποψήφιοι βουλευτές Χανίων με το κόμμα των Τζήμερο – Κρανιδιώτη «Εθνική Δημιουργία».

Με το δελτίο τύπου, τάσσονται υπέρ της επένδυσης στα Φαλάσαρνα, σημειώνοντας πως για την Κίσαμο η ανάπτυξη παραμένει άγνωστη λέξη.

Αναλυτικά αναφέρουν:

Κίσαμος η περιοχή της Κρήτης για την οποία η ανάπτυξη είναι άγνωστη λέξη! Με αφορμή την πολύκροτη επένδυση στη Φαλασαρνα έχουμε να καταθέσουμε κι εμείς την δίκη μας άποψη μιας και γνωρίζουμε καλά την περιοχή και τους ανθρώπους της! Κατ αρχας οι δημοτικές αρχές διαχρονικά είναι αδιάφορες προς την ανάπτυξη , σκεφτείτε ότι ο δημος κισάμου δεν έχει τεχνική υπηρεσία! Η περιφέρεια γνωμοδοτεί και συμφωνει για την επένδυση χωρίς να έχει φροντίσει για υποδομές (παραλιακό δρόμο , αποχέτευση, υδροδότηση).

Η μόνη έγνοια της αριστεράς είναι τα κρινάκια στην παραλία , η έγνοια των κεντροδεξιών είναι που θα παρκάρουν για να κάνουν το μπάνιο τους! Οι ακροαριστεροί πάλι δεν θέλουν καμία μορφή ανάπτυξης ούτε ξενοδοχεία ! Κανένας δεν νοιάζεται τελικά για τον καστελιανο που λόγο της ανεργίας αναγκάζεται να μεταναστεύει η στην καλύτερη περίπτωση να δουλεύει στα Χανιά και να μένει στο Καστελι! Το όλο θέμα της επένδυσης έχει εξελιχθεί σε πολιτική κόντρα!

Εμείς της Εθνικής Δημιουργίας λέμε ναι στην ανάπτυξη , ναι στα ξενοδοχεία , ναι σε κάθε μορφή τουριστικής ανάπτυξης ! Με σεβασμό και σοβαρο υπεύθυνο έλεγχο από τα όργανα της πολιτείας , στο περιβάλλον , τον πολεοδομικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό σύμφωνα με την κουλτούρα του τόπου, τον σεβασμό των μνημείων εκκλησιαστικών και αρχαιοτήτων και σωστή ανάδειξη τους! Και τέλος οι επενδύσεις να είναι ανταποδοτικές προς την περιοχή!

zarpanews.gr

3 thoughts on “Ποιοι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές με Τζήμερο – Κρανιδιώτη στα Χανιά και τι θέση παίρνουν για την επένδυση στα Φαλάσαρνα

  1. Εφόσον ξέρετε καλά τους ανθρώπους της Κισσάμου πείτε μας έναν όχι πολλούς αλλά έναν που μετανάστευσε στα Χανιά για το μεροκάματο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook