Πέθανε ο Μιχάλης Παπαδάκης, η «ψυχή» του Ενυδρείου Κρήτης

πέθανε-ο-μιχάλης-παπαδάκης-η-ψυχή-το-1140269

Πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, αλλά νικήθηκε! Ο Διευθυντής του Ενυδρείου Κρήτης και Οικονομικός Προϊστάμενος του ΕΛΚΕΘΕ Μιχάλης Παπαδάκης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 65 ετών.

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τους συγγενείς και φίλους αλλά και την μεγάλη «οικογένεια» του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσιων Ερευνών και του Ενυδρείου Κρήτης, για την δημιουργία του οποίου είχε σταθεί μπροστάρης.

Η κηδεία του Μιχάλη Παπαδάκη θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου και θα ταφεί.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Πανεπιστήμιο Κρήτης:

«Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης εκφράζει τη θλίψη της για το θάνατο του  Διευθυντή του  Ενυδρείου Κρήτης  – CRΕΤΑquarium, Μιχαήλ Παπαδάκη και συλλυπείται τους οικείους του.

Ο Μιχάλης  Παπαδάκης υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας Κρήτης (Ι.ΘΑ.ΒΙ.Κ.) στο οποίο διετέλεσε Διοικητικός και Οικονομικός Διευθυντής, Γραμματέας του Επιστημονικού Συμβουλίου και Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Υποδομών του Κέντρου. Ήταν από τους πρωτεργάτες του σχεδιασμού, της υλοποίησης και της λειτουργίας του Ενυδρείου Κρήτης – CRΕΤΑquarium. Με το έργο του συνεισέφερε σημαντικά στην ενίσχυση και υποστήριξη της Θαλάσσιας Έρευνας στη χώρα μας.»

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook