Πένθος για τον Μανώλη Φραγκάκη – Πέθανε η μητέρα του

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία των Χανίων η είδηση για τον θάνατο της μητέρας του δημοτικού συμβούλου του δήμου Χανίων Μανώλη Φραγκάκη.

Η κηδεία της Ουρανίας Φραγκάκη θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό ναό του Αγίου Λουκά στα Χανιά.

Στο άκουσμα της είδησης η διοίκηση και το διοικητικό συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στο μέλος του Συμβουλίου Μανώλη Φραγκάκη για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας Ουρανίας.

Συλλυπητήρια εκ μέρους της δημοτικής αρχής και του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χανίων, στην οικογένεια του δημοτικού συμβούλου Μανώλη Φραγκάκη για τον θάνατο της μητέρας του, εκφράζουν με μήνυμά τους, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευτύχης Δαμιανάκης.

«Εκ μέρους του συνόλου του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στον αγαπητό συνάδελφο, Μανώλη Φραγκάκη για την απώλεια της μητέρας του, Ουρανίας Φραγκάκη. Ας είναι αιωνία η μνήμη της.», αναφέρουν στην από κοινού δήλωσή τους.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Η Απάντηση… Τα Χανιά μας» κ. Άρης Παπαδογιάννης και τα μέλη του συνδυασμού, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους στο Δημοτικό Σύμβουλο Χανίων, συνεργάτη της παράταξης και πάνω απ’ όλα φίλο Μανόλη Φραγκάκη, για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας, Ουρανίας.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της εκλιπούσης και να δώσει δύναμη στους οικείους της. Αιωνία της η μνήμη

Το zarpanews.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον Μανώλη Φραγκάκη για τον θάνατο της μητέρας του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ