Λιποθύμησε νεαρό κορίτσι σε ομιλία του Προκόπη Παυλόπουλου

λιποθύμησε-νεαρό-κορίτσι-σε-ομιλία-το-996307

Στη Μαρώνεια βρέθηκε εχθές, Δευτέρα, ο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προσκεκλημένος του δημάρχου Μαρωνείας – Σαπών Ντ.Χαριτόπουλου. Ο ΠτΔ, προσγειώθηκε στις 09:30 στον αερολιμένα Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης, από όπου αναχώρησε για τον Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Μαρώνειας, μέρα εορτής του Αγίου. Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από την Υπουργό Πολιτισμού Λία Μενδώνη μετέβησαν στο Αρχαίο Θέατρο Μαρώνειας, όπου ξεναγήθηκαν από την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης αρχαιολόγο κυρία Καραδήμα.

Κατόπιν ο ΠτΔ μετέβη στο δημοτικό κατάστημα Μαρώνειας και συγκεκριμένα στο κεντρικό αμφιθέατρο, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή ανακήρυξής του σε Επίτιμου Δημότη Μαρωνείας – Σαπών. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης ωστόσο σημειώθηκε και ένα απρόοπτο. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ αλλά και το τοπικό site xronos.gr, ένα κορίτσι που είχε πιθανότατα ίωση και φορούσε παραδιασιακή στολή είχε λιποθυμικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα η ομιλία του Προκόπη Παυλόπουλου να διακοπεί.

Ο γιατρός του Προέδρου της Δημοκρατίας και μέλη του ΕΚΑΒ έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στο κορίτσι.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, σχολιάζοντας το περιστατικό, συνέστησε στους γονείς να μην ταλαιπωρούν τα παιδιά όταν είναι άρρωστα.

Πηγή:protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook