Παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της η Λαϊκή Ενότητα στα Χανιά – Δείτε όλους τους υποψηφίους | Photos

παρουσίασε-το-ψηφοδέλτιο-της-η-λαϊκή-ε-882582

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε αίθουσα του Καφέ του Δημοτικού Κήπου η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών Χανίων της Λαϊκής Ενότητας ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Εκεί όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος και συντονιστής της εκλογικής επιτροπής της ΛΑΕ στα Χανιά, Νίκος Τζάρας, «η ΛΑΕ θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της και την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση, αλλά και το δικαίωμα να εκφράσει τους σημαντικούς αγώνες, στους οποίους τα μέλη της έχουν μια μακρά δράση».

Με μήνυμά «ότι τίποτα δεν κατακτάται χωρίς αγώνες και ότι θα είμαστε εκεί, όπου από χρόνια έχουμε ταχθεί» ο κ. Τζάρας τόνισε ότι «παρά την ήττα στις ευρωεκλογές, επιχειρούμε ξανά την κάθοδό μας, για να αποκαταστήσουμε ισχυρότερους δεσμούς με τις λαϊκές τάξεις και να σχεδιάσουμε μαζί τους νέους αγώνες που βρίσκονται μπροστά μας» διευκρινίζοντας παράλληλα πως «ενόψει των επικείμενων εκλογών έγιναν κινήσεις, απευθυνθήκαμε και σε άλλες πολιτικές δυνάμεις, με ενωτική διάθεση, αλλά δεν βρήκαμε πεδίο συνεννόησης».

Παρουσιάζοντας στη συνέχεια την προγραμματική πρόταση της ΛΑΕ στα Χανιά ο κ. Τζάρας υποστήριξε ότι «σκοπός είναι η ανακεφαλαίωση όλων των δράσεων του προηγούμενου διαστήματος με τη διάθεσή μας να τις συνεχίσουμε και μετά τις εκλογές».

Το Ψηφοδέλτιο της ΛΑΕ στα Χανιά περιλαμβάνει άτομα με συμμετοχή σε αγώνες και σημαντική δράση στα κινήματα όπως είναι οι εξής:

Καλλιγιάνη Λουκία – Κτηματομεσίτρια και Πρόεδρος του Σωματείου Κτηματομεσιτών Χανίων

Μπουγιουκλάκη-Μπιρμπίλη Έλένη – Λογοτέχνης

Νίκος Τζινευράκης – Συνταξιούχος

Μυλωνάκης Γιάννης – Υπάλληλος ΟΑΚ-Συνεταιριστής

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook