Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες Βαξεβάνη για συμβόλαιο θανάτου

παρέμβαση-εισαγγελέα-μετά-τις-καταγγ-657427

Νωρίτερα, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είχε κάνει γνωστό ότι λαμβάνονται πρόσθετα μέτρα προστασίας για τον δημοσιογράφο- εκδότη

Εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας μετά τα δημοσιεύματα με τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη ότι βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του καθώς σε βάρος του υπάρχει συμβόλαιο θανάτου.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα διερευνηθούν οι καταγγελίες του δημοσιογράφου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και από ποια πρόσωπα έχουν διαπραχθεί τυχόν αξιόποινες πράξεις όπως η πρόκληση και προσφορά σε τέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος.

Την έρευνα θα διενεργήσει η Ασφάλεια η οποία θα λάβει κατάθεση από τον Κ. Βαξεβάνη.

Νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης με δήλωσή του είχε ξεκαθαρίσει με αφορμή καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη ότι έχει δεχτεί απειλές κατά της ζωής του από αγνώστους, τα εξής: «Αμέσως μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη περί απειλών κατά της ζωής του, λήφθηκαν πρόσθετα μέτρα προστασίας του. Ήδη από χθες, με εντολή μου ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας επικοινώνησε μαζί του. Σε συνεργασία με τις εισαγγελικές Αρχές η υπόθεση διερευνάται».

Σημειώνεται ότι χθες, ο Κώστας Βαξεβάνης με μακροσκελή ανάρτησή του, ανέφερε ότι το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή του.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook