Πάρε να ’χεις!

πάρε-να-χεις-1106543

Ήταν ξεκάθαρος. «Δεν ζήτησα συγγνώμη από έναν δημοσιογράφο, αλλά από έναν μηνυτή!». Αυτό απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε δημοσιογράφο που έκπληκτος ρώτησε πώς είναι δυνατόν ένας υπουργός να ζητάει συγγνώμη από έναν εκδότη εφημερίδας. Και τι απάντησε ο Άδωνις;

Πως ζητάει συγγνώμη από το μηνυτή, άρα ο μηνυτής έχει σίγουρα δίκιο. Αλίμονο – εννοείται έχει δίκιο αυτός ο μηνυτής! Αφού μηνύει τον Πολάκη, που ανέδειξε το σκάνδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ, πώς τα μην έχει δίκιο;

Από κοντά στον Αδωνη (όχι δεν ήταν ο μόνος που ζητούσε συχώρεση) και ο Μπογδάνος. Προσοχή: Υπουργός ο ένας, βουλευτής ο άλλος. Και από κοντά και άλλοι γαλάζιοι βουλευτές που δεν πήγαν στη Βουλή να ψηφίσουν γιατί είχαν βγει να ψωνίσουν – ένεκα που δεν τα πάει πολύ καλά ο πρωθυπουργάρχας τους, έχουν βγει στη γύρα να δουν τι κάνουν οι ψήφοι τους, γιατί έχουμε και μία απλή αναλογική να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα.

Είδε και απόειδε και ο Μητσοτάρχας και το ’πε ορθά κοφτά στη δήθεν ΔΕΘ: «Στο συγκεκριμένο περιστατικό υπήρξε μια αστοχία, ίσως αποτέλεσμα μιας καλοκαιρινής ραστώνης. Δεν θα επαναληφθεί αντίστοιχο φαινόμενο!»

Οοοόλο αυτό, για τον εκδότη των «Παραπολιτικών». Το «φίλο». Τον «Γιάννη μου» που είπε και ο Αδωνις. Πόσα πήρε ο όμιλος των «Παραπολιτικών» από τον Πέτσα; 250.000; Μάλιστα. Πόσο πήρε εταιρεία αλουμινίου (αλουμινίου!) για να κατασκευάσει μάσκες για μαθητές; Εξι εκατομμύρια. Εξι εκατομμύρια! Ποιανού είναι η εταιρεία; Φίλου του Κυριάκου; Πώς πήρε την «ανάθεση»; Με φαστ τρακ διαδικασίες; Μάλιστα.

Ετσι μοιράζονται τα «συγγνώμη» (τους), έτσι και τα ευρώ (σου). Πάρε να ’χεις.

Γράφει η Νόρα Ράλλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook