Παραίτηση βόμβα: Φεύγει ο Γενικός Γραμματέας και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης

παραίτηση-βόμβα-φεύγει-ο-γενικός-γραμ-1500213

Παραιτήθηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού

Ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό.

«Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, υπέβαλε την παραίτησή του. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό», αναφέρει η λυτή ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού.

Η παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη έρχεται υπό τη «σκιά» που άφησαν στη δημόσια συζήτηση τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με τις παρακολουθήσεις, μετά και τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλλε στον Άρειο Πάγο ο Νίκος Ανδρουλάκης, καταγγέλλοντας την απόπειρα παγίδευσης και παρακολούθησης του κινητού τηλεφώνου.

Ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Για το ζήτημα ακριβώς είχε εκδώσει, υπενθυμίζουμε, ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ζητούσε εξηγήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την πιθανή εμπλοκή του κ. Δημητριάδη στην υπόθεση.

«Μετά την παραδοχή του επικεφαλής της ΕΥΠ στη Βουλή πως παρακολουθούσαν τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη όταν ερευνούσε σκάνδαλα διαφθοράς, τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτει η έρευνα της ΕφΣυν και των ReportersUnited δείχνουν πως πίσω από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων κρύβεται ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης», ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας: «Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη τελικά αντί να ακούει και να λύνει τα προβλήματα των πολιτών, φτιάχτηκε για να ακούει τις συνομιλίες τους.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει εξηγήσεις σε όλα τα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν από τη δημοσιογραφική έρευνα σε σχέση με τη δραστηριότητα του Γενικού του Γραμματέα κ. Δημητριάδη», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Τι λένε κυβερνητικές πηγές

Κυβερνητικές πηγές, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ανέφεραν πως κρίθηκε καλύτερο να παραιτηθεί ο Γρηγόρης Δημητριάδης λόγω του τοξικού κλίματος που επικρατούσε τις τελευταίες μέρες, καθώς ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού είχε στοχοποιηθεί από την αντιπολίτευση λόγω της υπόθεσης με τις υποκλοπές.

ieidiseis.gr

One thought on “Παραίτηση βόμβα: Φεύγει ο Γενικός Γραμματέας και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook