Παντρειές σε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ: Κυρανάκης και Χρηστίδης έβαλαν την… κουλούρα! | Photos

παντρειές-σε-νδ-και-κιναλ-κυρανάκης-κα-1093786

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε με την επί πέντε χρόνια σύντροφό του, δικηγόρο σε ναυτιλιακή εταιρία, με καταγωγή από το Καστελόριζο Ελένη Αθερίνου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κυρανάκης.

Ο κ. Κυρανάκης ήταν προγραμματισμένο να παντρευτεί στις αρχές Ιουλίου στη Νάξο, αλλά τα σχέδια του ζευγαριού άλλαξε η επιδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Στο μυστήριο τηρήθηκαν όλα τα μέτρα και παρευρέθηκαν μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, ενώ το παρών έδωσαν η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, καθώς και οι βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Μελάς και Γιώργος Κώτσηρας.

Η νύφη επέλεξε αυτόν τον ρομαντικό τρόπο να φτάσει στην «αγκαλιά» του καλού της, ο οποίος την περίμενε στην εκκλησία του Άγιου Ιωάννη, στην Κύθνο, όπου έγινε η γαμήλια τελετή.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το parapolitika.gr

Παντρειά και για τον Παύλο Χρηστίδη

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης μπήκε στο «κλαμπ» των παντρεμένων, καθώς το Σάββατο παντρεύτηκε στο Ναύπλιο, τη γενέτειρά του, την εκλεκτή της καρδιάς του Νάντια Μητσάκου.

Μετά από 5 χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στη ζωή του και ο Παύλος Χρηστίδης πλέον καλείται να σηκώσει εκτός από τα βάρη της Πολιτικής και εκείνα του γάμου.

Σύμφωνα με τις argolikeseidhseis.gr, το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο Βουλευτικό Ναυπλίου το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου, από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, παρουσία των συγγενών, φίλων και γνωστών.

Η Νάντια Μητσάκου έχει τελειώσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά και σχολή δημοσιογραφίας και εργάζεται ως οικονομολόγος.

Μάλιστα, ο Παύλος Χρηστίδης, είχε δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο, σχετικά με την προσωπική του ζωή: «Ο τύπος της γυναίκας που προτιμώ είναι και ο τύπος της γυναίκας που θαυμάζω. Μου αρέσουν οι γυναίκες που είναι μαχήτριες σε όλα τα επίπεδα. Στη δική μου περίπτωση χρειάζεται υπομονή, γιατί δεν έχω το ευκολότερο πρόγραμμα του κόσμου. Και, ευτυχώς για εμένα, η Νάντια έχει όλα τα παραπάνω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook