Πανελλήνιες 2023: Πώς σχολιάζουν τα Χανιωτάκια τα θέματα σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία | Videos

πανελλήνιες-2023-πώς-σχολιάζουν-τα-χανιω-1706797

Με μαθήματα προσανατολισμού αυξημένης βαρύτητας, συνεχίστηκαν σήμερα οι πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων που εξετάστηκαν σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία. Το zarpanews.gr βρέθηκε στο 3ο Γενικό Λύκειο στον Κουμπέ και μίλησε με υποψηφίους για τα σημερινά θέματα:

Κατερίνα: «Κατανοητά τα θέματα»

Με στόχο τα ΤΕΦΑΑ, η Κατερίνα, εξετάστηκε στα Μαθηματικά. Όπως σημειώνει, τα θέματα ήταν κατανοητά, η θεωρία ήταν εύκολη και μπορούσε έστω και με τα βασικά ένας μαθητής να ανταποκριθεί καλά.

Νίκος: Μπορούσες να χάσεις εύκολα μόρια

Στο μάθημα της βιολογίας εξετάστηκε ο Νίκος που στοχεύει στην ιατρική σχολή «Ένα πολλαπλής και το γ θέμα ήταν ίσως πιο δύσκολο στην εφαρμογή του ενώ το Δ ήταν αρκετά βάτο» σημειώνει:

Ειρηλένα:«Πολύ ωραία τα θέματα των Αρχαίων»

Να εισαχθεί στο τμήμα ιστορίας και αρχαιολογίας, επιδιώκει η Ειρηλένα που εξετάστηκε στα Αρχαία Ελληνικά: «Είχα πάει αρκετά αγχωμένη αλλά τα θέματα ήταν πολύ ωραία, εύκολα για τα δικά μου δεδομένα.» τονίζει.

Χάρης: Φυσιολογικά και βατά τα μαθηματικά

Στο Μαθηματικά εξετάστηκε ο Χάρης ο οποίος επιθυμεί να εισαχθεί σε Πολυτεχνικές Σχολές: «Τα θέματα ήταν βατά, όποιος είχε προετοιμαστεί δεν πιστεύω να αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα» τονίζει:

Γιώργος: Του χρόνου να είμαστε φοιτητές

«Έκανα ό,τι μπορούσα, έγραψα ό,τι ήξερα» τονίζει ο Γιώργος που θέλει να σπουδάσει Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης στο Πολυτεχνείο. «Ελπίζω να πάνε όλα καλά και του χρόνου να είμαστε φοιτητές» αναφέρει:

Ράνια: «Το αποτέλεσμα θα δείξει

Στα Αρχαία Ελληνικά εξετάστηκε η Ράνια, που θέλει να περάσει στο τμήμα Ψυχολογίας.

Βασίλης: Ήρθαμε να ρίξουμε τις βάσεις

«Ήρθαμε να ρίξουμε τις βάσεις, να γράψουν οι καλοί» σημειώνει αστειευόμενος ο Βασίλης. «Θεωρώ ότι έχω γράψει καλά αλλά περιμένω τα αποτελέσματα» τονίζει ενώ όπως μας λέει επιθυμεί να εισαχθεί στην σχολή της Πυροσβεστικής.

Χρήστος: Το Δ’ θέμα ζόρικο

Θα έλεγα ότι μόνο το Δ ήταν ζόρικο, σημειώνει για τα θέματα των μαθηματικών, ο Χρήστος που επιθυμεί να περάσει σε σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο:

Αθηνά: Απέδωσε η προετοιμασία

Στα μαθηματικά εξετάστηκε η Αθηνά που επιθυμεί να εισαχθεί στο τμήμα διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών. «Τα θέματα είχαν μια δυσκολία αλλά ήταν ευκολότερα σε σχέση με αυτά που κάναμε όλη τη χρονιά» αναφέρει

Ειρήνη: Να πιάσουν όλα τα παιδιά τους στόχους τους

«Μέχρι το τρίτο θέμα ήταν εντάξει, στο Δ4 ήθελε προσοχή και ψυχραιμία,» τονίζει η Ειρήνη που θέλει να σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός. Παράλληλα εύχεται να είναι καλά τα αποτελέσματα για όλους τους υποψηφίους και να πιάσουν όλα τα παιδιά τους στόχους τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook