Παίκτρια του GNTM: Μου έστειλε στο instagram και μου έδινε 3.000€ για να κάνουμε σεξ

παίκτρια-του-gntm-μου-έστειλε-στο-instagram-και-μο-847025

Για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε πριν από λίγες ημέρες, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μίλησε η Ξανθή Τζερεφού.

Το plus size μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM, σοκαρίστηκε όταν ένας νεαρός άνδρας της πρόσφερε 3.000 ευρώ για να κάνουν έρωτα.

«Δεν πίστευα αυτό που διάβασα. Χρειάστηκε να το διαβάσω τουλάχιστον δέκα φορές και λέω κάτι δεν κατάλαβα, κάτι πήγε λάθος. Μου είχαν κοπεί τα γόνατα. Εμένα με σόκαρε. Έγραφε διάφορα που δε λέγονται και μου έδινε 3.000 ευρώ για να κάνουμε σεξ. Ήταν κανονικός λογαριασμός, νεαρό παιδί που δεν περιμένεις να ζητήσει κάτι τέτοιο. Δε χρειάστηκε να απαντήσω», είπε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα».

Η Ξανθή δημοσιοποίησε το μήνυμα και τότε ο άγνωστος άνδρας της έστειλε και ένα νέο μήνυμα, προσφέροντάς της ακόμα 2.000 ευρώ για να της αλλάξει γνώμη.

«Μετά το story που έβαλα, μου έστειλε κι άλλο μήνυμα και μου έλεγε πως δεν έπρεπε να το δημοσιεύσω. Ότι με ευχαριστεί που έκρυψα τη φωτογραφία του και ότι μου έδινε ακόμη 2.000 ευρώ για να μου αλλάξει γνώμη. Ξανασοκαρίστηκα. Είναι πολύ χαμηλού επιπέδου το να ζητάει κάποιος κάτι τέτοιο», κατέληξε.

Πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook