Όταν ο Βασίλης Ντινόπουλος είχε βραβευτεί από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

όταν-ο-βασίλης-ντινόπουλος-είχε-βραβε-1435679

Πανελλήνια θλίψη έχει σκορπίσει ο αιφνίδιος θάνατος του γιου του Αργύρη Ντινόπουλου που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια (δείτε εδώ). Στοιχεία από τη ζωή και τα ενδιαφέροντά του βλέπουν, τις τελευταίες ώρες, το φως της δημοσιότητας.

Ο 33χρονος Βασίλης Ντινόπουλος είχε βραβευτεί από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με την Ακαδημία να προχωρά – μετά την τραγική είδηση της απώλειας – σε αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Το 2020 ο Vasilis Din – όπως ήταν το καλλιτεχνικό του όνομα – είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ως τον καλύτερο location manager για την ταινία Kala Azar, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα.

«Αποχαιρετούμε τον Βασίλη Ντινόπουλο, που βραβεύτηκε για τη δουλειά του στο #TIFF61 ως location manager της ταινίας KALA AZAR. Είχαμε την τιμή να τον έχουμε κοντά μας και στο 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Θα θυμόμαστε πάντα την αγάπη και το πάθος του για το σινεμά», αναφέρεται στη δημοσίευση της σελίδας του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook