Ορκίζονται σιγά-σιγά τα νέα δημοτικά συμβούλια σε όλη την Κρήτη

ορκίζονται-σιγά-σιγά-τα-νέα-δημοτικά-σ-479510
φωτογραφία αρχείου - Δημαρχείο Ιεράπετρας

Ορκίζονται σε όλο το νησί οι δημοτικές αρχές που αναλαμβάνουν καθήκοντα από την 1η Σεπτεμβρίου και για την επόμενη τετραετία στους Δήμους όλης της χώρας.

Ακολουθούν οι ημερομηνίες με τις τελετές ορκωμοσίας στους υπόλοιπους δήμους της Κρήτης:

  • Δήμος Αποκορώνου

Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Αποκορώνου έχει ορισθεί για σήμερα Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Κατάστημα στις Βρύσες Αποκορώνου σε δημόσια συνεδρίαση.

  • Δήμος Ιεράπετρας

Απόψε το βράδυ, στις 20:00, αναμένεται να γίνει η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας.

Παράλληλα θα γίνει ορκωμοσία των Προέδρων και Μελών Συμβουλίου Κοινοτήτων.

Η Τελετή θα διεξαχθεί στις 20:00, στην αίθουσα του δημοτικού καταστήματος «Μελίνα Μερκούρη».

  • Δήμος Ηρακλείου

Αύριο Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 στις 11 το πρωί, στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου.

Εκτός από τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, την ίδια μέρα, θα ορκιστούν και τα μέλη των κοινοτικών συμβουλίων, με τον Βασίλη Λαμπρινό να ανανεώνει τη θητεία του στη Λότζια για ακόμη μια τετραετία.

  • Δήμος Ρεθύμνης

Την προσεχή εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι ορκωμοσίες των υπόλοιπων νέων δημοτικών Αρχών της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, του Δήμου Ρεθύμνου θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 26 Αυγούστου και ώρα και  ώρα  7.00   το απόγευμα στο Σπίτι Πολιτισμού στην Παλιά Πόλη.

  • Δήμος Μυλοποτάμου

Την ίδια ημέρα αλλά στις 20:30 το βράδυ θα γίνει η ορκωμοσία στον Δήμο Μυλοποτάμου, η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος.

  • Δήμος Ανωγείων – Δήμος Αμαρίου

Στον Δήμο Ανωγείων, η αντίστοιχη τελετή θα γίνει την Τρίτη 27 Αυγούστου στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο της ορεινής κωμόπολης ενώ στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης 29 Ιουλίου θα ορκιστεί η νέα δημοτική αρχή Αμαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Αποστόλων.

  • Δήμος Πλατανιά

Την ερχόμενη Τετάρτη 28 Αυγούστου θα γίνει η ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά και της Δημοτικής Αρχής στις 11:30 το πρωί, στο Δημοτικό Κατάστημα του Πλατανιά.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook