Ορφέας Παπαδόπουλος: Τα δύο πρώτα χρόνια αποχής μου από την τηλεόραση δεν ήξερα ποιος είμαι και πού πάω

ορφέας-παπαδόπουλος-τα-δύο-πρώτα-χρόν-2117968

Στη δύσκολη περίοδο που ακολούθησε την αποχή του από την τηλεόραση ανέτρεξε ο Ορφέας Παπαδόπουλος. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι τα πρώτα δύο χρόνια, αφότου απομακρύνθηκε από τα τηλεοπτικά δρώμενα ένιωθε ιδιαίτερα άβολα, μην ξέροντας ποιος είναι και πού πάει. Όπως εξήγησε, έπρεπε να προσδιορίσει εκ νέου τη ζωή του.

Πιο αναλυτικά ο Ορφέας Παπαδόπουλος είπε στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;», το πρωί της 28ης Ιουνίου: «Τα πρώτα χρόνια ήταν φοβερά άβολο γιατί δεν ήξερα να κάνω τίποτε άλλο. Δεν ήξερα πού να πατήσω, πώς θα είναι η ζωή μου, πού πάω, ποιος είμαι. Οπότε η πρώτη διετία αποχής μου από την τηλεόραση που δεν ήταν από προσωπική μου επιλογή, ήταν άβολη. Έπρεπε να επαναπροσδιορίσω την επαγγελματική μου ταυτότητα, χωρίς να ξέρω προς τα πού μπορώ να κατευθυνθώ».

Δείτε το βίντεο:

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν είχε τις ίδιες επαγγελματικές ευκαιρίες στην τηλεόραση που είχε αρχικά, αν και εκείνος έκανε τις προσπάθειές του να εξασφαλίσει κάποιον ρόλο σε τηλεοπτική σειρά.

Ειδικότερα, ανέφερε: «Δεν είχα τις προτάσεις που είχα τα προηγούμενα χρόνια για να κάνω τηλεόραση. Έστειλα τα βιογραφικά μου, κυνήγησα πράγματα. Είμαι πάρα πολύ ανοιχτός. Τηλεόραση θέλω πάρα πολύ να κάνω ξανά, το περιμένω, μου λείπει. Η αποστασιοποίησή μου είχε να κάνει με τις συνθήκες της δουλειάς, με τους ανθρώπους και τις σχέσεις που δημιουργούνται μέσα από αυτή τη δουλειά, με εξουσιαστικές συμπεριφορές. Ισχύουν αυτά τα πράγματα συν την οικονομική ανασφάλεια. Ένιωθα φυλακισμένος και εγκλωβισμένος μέσα σε αυτό για αυτό αναζητούσα άλλες διεξόδους. Ανέχτηκα τέτοιες συμπεριφορές προκειμένου να έχω δουλειά. Όλο αυτό προσβάλλει την ψυχική σου υγεία».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook