ΟΠΕΚΕΠΕ: Μυστήριο με τον ύποπτο φάκελο – Ποιος ήταν ο αποστολέας και το σενάριο με το θειάφι

Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στον ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς δύο υπάλληλοι που ήρθαν σε επαφή με το περιεχόμενο ενός φακέλου που εστάλη στον οργανισμό ένιωσαν τσούξιμο στα μάτια. Αμέσως ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και το ΠΣ προκειμένου να τον εξετάσουν και να τον παραλάβουν.

Στο σημείο ωστόσο, έφτασαν άντρες της ειδικής ομάδας διαχείρισης χημικών και τοξικών ουσιών όπου παρέλαβαν τον φάκελο και τον παρέδωσαν στον ΕΟΔΥ για περαιτέρω χημική ανάλυση.

Αγρότης ο αποστολέας του φακέλου
Άντρες της αστυνομίας ταυτοποίησαν και επικοινώνησαν αμέσως με τον αποστολέα του φακέλου. Πρόκειται για αγρότη ο οποίος κατάπληκτος τους είπε ότι δεν είχε τοποθετήσει τίποτα άλλο στον φάκελο πέρα από έγγραφα που αφορούσαν προσωπική του υπόθεση.

Σύμφωνα με το skai.gr, άντρες της πυροσβεστικής εικάζουν ότι πιθανόν ο αγρότης να είχε πιάσει θειάφι η κάποιο άλλο χημικό στοιχείο κατά την διάρκεια που ετοίμαζε τον φάκελο με αποτέλεσμα να προκληθεί όλη αυτή η αναστάτωση .

Αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα από τα ειδικά εργαστήρια του ΕΟΔΥ όπου θα δείξουν αν ο αγρότης άθελά του ή όχι, προκάλεσε όλη αυτή την κινητοποίηση των αρχών.

Πηγή: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ