Οι γρατζουνιές στο φαγκρί πρόδωσαν τον… γίγαντα του βυθού: Photos + Video από την απίστευτη ψαριά Χανιωτών στην Κίσαμο

οι-γρατζουνιές-στο-φαγκρί-πρόδωσαν-το-1454430

Απίστευτο το ψάρι που έβγαλαν αλλά απίστευτος και ο τρόπος που έφτασαν σε αυτό!

Ένα τεράστιο ψάρι που ανήκει στο είδος του βλάχου και πιθανότητα είναι βλαχοσφυρίδα έβγαλαν από βάθος μεγαλύτερο των 80 μέτρων Χανιώτες ψαράδες, από τον κόλπο της Κισάμου. Πρόκειται για τον Γιώργο Καζούλη και την ομάδα του.

Αναφέρει ο Γιώργος Καζούλης: Στα μισά της μέρας, ενώ τα ψάρια ήταν δύσκολα ρίχνοντας ένα πλάνο στα 25μ πιανω ένα λουτσο γύρω στα 0,8κλ . Κατά τις 6 και μισή ένα 3κιλο φαγκρί χτυπά στα 165μ. Ενώ καταλαβαίνω ότι το ψάρι είναι καλό, ένα περίεργο σταμάτημα του ψαριού μου δίνει την αίσθηση ότι κάτι το κράτα ακίνητο για 3-4 δευτερόλεπτα.

Όταν το φέρνω πάνω το ψάρι είχε γρατζουνιές από μαύρο ψάρι. Πρόδωσε την ύπαρξη του στο κομμάτι ο βλάχος! Βάζω 3μ 0,70mm κάτω από ένα pe 2 με 0,47(μόνο και μόνο για το τρίψιμο) και ο μεσημεριανός λουτσους είναι πρωταγωνιστής (ψόφιος) πάνω στη ζοκα!

Πριν το πάτωμα το ψάρι είναι πάνω. Δεν μπορώ να το φέρω καθόλου, ενώ στην πρώτη ευκαιρία καταφέρνω να του πάρω 50μ , λέω δικό μας είναι. Στο πρώτο όμως κεφάλι κι ενώ πλησίαζε πάλι στο βυθό το κράτησα τόσο όσο! Αλλα 30μ προς την επιφάνεια και το επόμενο κεφαλι παίρνει μονο 5-6μ προς τα κατω. Μετά από 15 λεπτά αγωνίας βγαίνει στην επιφάνεια ο βασιλιάς του τόπου! Απίστευτο συναίσθημα να κρατάς ένα τέτοιο ψάρι στα χέρια σου.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Οι γρατζουνιές στο φαγκρί πρόδωσαν τον… γίγαντα του βυθού: Photos + Video από την απίστευτη ψαριά Χανιωτών στην Κίσαμο

  1. Φαινόμενο μοναδικό! Όσο και το συναίσθημα του ψαρά. Το άρθρο είναι γραμμένο στα ελληνικά και παρόλα αυτά ο μέσος αναγνώστης χρειάζεται «μετάφραση»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook