Οι εργαζόμενοι της ΕΥΠ ζητούν να φύγει ο διορισμένος (χωρίς καν πτυχίο) διοικητής: «Είναι ανεπαρκής»

οι-εργαζόμενοι-της-ευπ-ζητούν-να-φύγει-902016

Ο σύλλογος υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών με ανακοίνωσή του ζητά από τον πρωθυπουργό την αποπομπή του διοικητή της ΕΥΠ, κ.Κοντολέοντα λόγω ανεπάρκειας.

«Αυτές τις κρίσιμες εθνικά στιγμές, δεν έχει όρια η προσωπική πολιτική ευθύνη του κ.Μητσοτάκη για την πρωτοφανή κρίση που εξελίσσεται στο εσωτερικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Ο σύλλογος υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, απαιτεί από τον Πρωθυπουργό την αποπομπή του διοικητή της ΕΥΠ, κ.Κοντολέοντα λόγω ανεπάρκειας.

Έναν διοικητή, που για να τον διορίσει στη συγκεκριμένη θέση ο κ.Μητσοτάκης, καταστρατήγησε κάθε αρχή αξιοκρατίας που είχε θεσπιστεί στο ελληνικό κράτος.

Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών είναι εθνικό καθήκον άμεσα να αφεθεί απερίσπαστη στο έργο της, με ένα προσωπικό που πρέπει και να αποκατασταθεί αλλά και να παραμείνει αφοσιωμένο στα κρίσιμα καθήκοντά του», αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος έφερε στο φως την ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε πως ο Παναγιώτης Κοντολέων είχε διορισθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αφού προηγουμένως είχε αλλάξει η κυβέρνηση με τροπολογία τον νόμο σχετικά με τα προσόντα για τη συγκεκριμένη θέση.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook