Οι εναλλακτικές λύσεις αν δεν έχετε σίτες στο σπίτι

οι-εναλλακτικές-λύσεις-αν-δεν-έχετε-σί-1054216

Η αλήθεια είναι πως οι σίτες αποτελούν ένα από τα πιο βασικά εργαλεία του καλοκαιριού αν θέλετε να κρατήσετε τις μύγες και άλλα έντομα εκτός σπιτιού. Αλλά δεν έχουν όλα τα σπίτια σίτες και ειδικά, αν δεν πρόκειται για δικό σας σπίτι, αλλά ενοικιάζετε, τότε ενδεχομένως ο σπιτονοικοκύρης να μην είναι διατεθειμένος να βάλει.

Τι κάνετε, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση; Δείτε παρακάτω:

Λεβάντα γύρω από τα παράθυρα Η λεβάντα απωθεί τα έντομα εξαιτίας της έντονης μυρωδιάς της. Όσον αφορά κυρίως τα κουνούπια σιχαίνονται τη μυρωδιά της λεβάντας και δεν πλησιάζουν.

Στόρια Τα στόρια αποτελούν μια πολύ καλή λύση για να προφυλαχθείτε από τα πολλά έντομα ειδικά το καλοκαίρι. Στα πλεονεκτήματα συγκαταλέγεται το γεγονός ότι στοιχίζουν λίγο και τοποθετούνται εύκολα. Μπορείτε με αυτό τον τρόπο να έχετε τα παράθυρά σας ανοιχτά και τα στόρια κατεβασμένα, ώστε να μπαίνει η δροσιά μέσα στο σπίτι αλλά όχι τα έντομα.

Κατεβάστε τις τέντες Οι κατεβασμένες τέντες, ειδικά τη νύχτα, είναι το τέλειο κόλπο για να προφυλαχθείτε από πολλά ιπτάμενα ζωύφια. Κατεβάστε τις τέντες και προσθέστε κουρτίνες ή περσίδες στα παράθυρά σας και τα έντομα θα δυσκολευτούν αρκετά να βρούνε την πόρτα για το σπίτι.

baby.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook