Οι δίδυμοι του Big Brother «περηφανεύθηκαν» σε ζωντανή εκπομπή οτι εξαπάτησαν νεαρή κοπέλα για να κάνουν και οι δύο σεξ μαζί της

οι-δίδυμοι-του-big-brother-περηφανεύθηκαν-σε-1165946

Οι δίδυμοι Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής που συμμετείχαν στο ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΙ «Big Brother» την προηγούμενη σεζόν, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» στο Star και, μετά από την καθιερωμένη συνέντευξή τους με τους παρουσιαστές, έλαβαν μέρος σε ένα παιχνίδι ομοιότητας που τους ετοίμασαν οι συνεργάτες της εκπομπής.

Το εν λόγω παιχνίδι περιελάμβανε ερωτήσεις σχετικές με το γεγονός ότι είναι δίδυμοι, με μία από αυτές να λέει: «Έχεις συνευρεθεί ερωτικά με κοπέλα που νόμιζε ότι ήσουν ο αδελφός σου;».

Τα δύο αδέρφια απάντησαν «Ναι, έχουμε βρεθεί. Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά είχε πάει ο Παναγιώτης». Και το είπαν χαλαρά, γελώντας, χωρίς δισταγμό, χωρίς αιδώ, χωρίς να αντιλαμβάνονται την απάντησή τους και την ίδια τους την πράξη. Χωρίς να συνειδητοποιούν πως αυτό το «ναι» ήταν η ομολογία αποπλάνησης, καθώς η κοπέλα για την οποία έγινε λόγος, συνευρέθηκε ερωτικά με κάποιον για την οποίον δεν έχει συναινέσει. Προχώρησε σε σεξουαλική πράξη με έναν από τους δύο ερήμην της.

Δίχως να γνωρίζει, δίχως να δώσει την συγκατάθεσή της. Κι αυτό είναι εξαπάτηση και αποπλάνηση.

Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο αδερφών, θέλησε δείξει την ηθική του και να αποδείξει το πόσο καλό παιδί είναι, γι’ αυτό και αμέσως μετά την απάντηση, έσπευσε να ξεκαθαρίσει: «Όχι, κοπέλα όμως. Όχι κοπέλα του Χρήστου ή κοπέλα μου. Δεν ήταν σχέση. Να το διευκρινίσουμε».

Η συγκεκριμένη διευκρίνιση έρχεται να προστεθεί στο έγκλημά τους και να υπερτονίσει τον σεξισμό των δύο νεαρών, οι οποίοι θεωρούν πως μια γυναίκα που δεν είναι σε σχέση, δεν αξίζει. Ότι είναι μια γυναίκα χωρίς αυτοδιάθεση, χωρίς δικαιώματα και ανάξια σεβασμού. Ότι μπορούν να τη βιάσουν, γιατί δεν έχει σύντροφο. Ότι μπορούν να την εκμεταλλευτούν, γιατί είναι μόνη της. Ότι μπορούν να την κακοποιήσουν, γιατί δεν έχει έναν άντρα στο πλευρό της. Ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, γιατί δεν «ανήκει» σε κανέναν, γιατί έχει πάει με πολλούς, γιατί, γιατί, γιατί…

Με λίγα λόγια, οι δίδυμοι αναπαράγουν όλα τα σεξιστικά στερεότυπα και διαιωνίζουν την πατριαρχία.

Τη στιγμή, μάλιστα, που είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντας της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Σημειώνεται ότι όλα αυτά έγιναν σε πρωινή εκπομπή, ζωντανά στην τηλεόραση. Την ίδια στιγμή οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες που ήταν εκεί γελούσαν με το «κατόρθωμα» του Χρήστου και του Παναγιώτη Βαρουξή και έκαναν σχολιάκια. Ο Κρατερός Κατσούλης θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η πράξη των διδύμων έγινε σε διαφορετικές μέρες, χωρίς φυσικά να μπορεί να σώσει κάτι (λες και αυτό αναιρεί την απουσία συγκατάθεσης εκ μέρους της κοπέλας και το σεξουαλικό έγκλημα των διδύμων), ενώ η Κατερίνα Καραβάτου, που ως γυναίκα θα περιμέναμε να αντιληφθεί τη σοβαρότητα των λεγομένων τους και να αντιδράσει, χειροτέρεψε την κατάσταση, κάνοντάς τους την «πονηρή» ερώτηση: «Λέτε ότι είστε ίδιοι παντού. Αυτό, το έχετε μετρήσει με κάποιον τρόπο;».

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως δεν πέσαμε από τα σύννεφα με τους διδύμους. Ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής ήταν οι άνθρωποι που άκουγαν τον Αντώνη Αλεξανδρίδη να μιλά για βιασμό και γελούσαν. Έκαναν πλάκα. Ήταν εκείνοι που τον παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον να ξεστομίζει χυδαιότητες για την συμπαίκτριά τους και τον σιγόνταραν. Πώς, λοιπόν, να μην περιμένουμε τα ίδια;

Το συγκεκριμένο περιστατικό στη «Φωλιά των Κου Κου» προβλήθηκε πριν από περίπου μία βδομάδα, αλλά φαίνεται πως πέρασε στα ψιλά, κάτι που κάνει την κατάσταση ακόμη πιο τραγική, καθώς μάλλον αδυνατούμε να αντιληφθούμε τον σεξισμό και τη βία που υπάρχει γύρω μας. Ή έχουμε συνηθίσει τόσο πολύ το πρόσωπο του τέρατος, που δεν το φοβόμαστε πια. Αυτό, όμως, σημαίνει ότι αρχίζουμε να του μοιάζουμε…

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook