Οι αυριανές Χανιώτισσες «δικηγορίνες» που πέρασαν Νομική | Photos

οι-αυριανές-χανιώτισσες-δικηγορίνε-913834

Πλώρη για τις Νομικές Σχολές της χώρας βάζουν με την ανακοίνωση των βάσεων για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα Χανιωτάκια που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε αυτές.

Χανιώτισσες μαθήτριες που πέτυχαν υψηλούς βαθμούς στις Πανελλαδικές εξετάσεις, περνάνε στις σχολές της επιλογής τους για τη Νομική σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η Κατερίνα Μπιτζανάκη περνάει στη Νομική στην Αθήνα με υψηλή βαθμολογία, 18.718 μόρια που όπως είπε από την αρχή της εξασφάλισε μια θέση στη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού και τώρα έγινε και επίσημα πραγματικότητα.

Η Κατερίνα έχει ήδη νοικιάσει σπίτι στην Αθήνα και ανυπομονεί να ξεκινήσει η φοιτητική ζωή ενώ δήλωσε πως δε φαντάζεται τον εαυτό της να αγορεύει στις δικαστικές αίθουσες, αλλά ίσως σε θέση νομικού συμβούλου εταιριών ή οργανισμών.

Την κορυφή έπιασε και η Βασιλική Ζαχαριουδάκη, η οποία συγκέντρωσε 17.975 μόρια και εύκολα εξασφάλισε τη θέση της στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη.

Η Βασιλική ευχαριστημένη για την επιτυχία της στην πρώτη της επιλογή, ήθελε από μικρή να μπει στις δικαστικές αίθουσες στη θέση της… δικαστή και αυτό θα επιδιώξει και για την σταδιοδρομία της, ενώ όπως είπε έχει ήδη νοικιάσει σπίτι για να είναι έτοιμη να μπει στη νέα ακαδημαϊκή χρονιά!

Η Θεοδώρα Μοτάκη κατάφερε να περάσει στην πρώτη της επιλογή, επίσης τη Νομική Θεσσαλονίκης αφού συγκέντρωσε 17.953 μόρια και δηλώνει ενθουσιασμένη με την επιτυχία της.

Όπως είπε στο zarpanews.gr, δε χρειάζονται υπερβολές στη διάρκεια της χρονιάς: «αν έχεις ένα καλό και φυσιολογικό πρόγραμμα μπορείς να πετύχεις. Είναι μια χρονιά που δείχνει πολλά για το κάθε άτομο, ωστόσο πρέπει να έχεις στόχο για να μπορείς να πετύχεις, και οι περισσότεροι δεν το έχουν δυστυχώς».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook