Οι αστυνομικοί υπάλληλοι Χανίων για δήλωση αντιδημάρχου για το κυκλοφοριακό μπάχαλο: “Ήταν άστοχη, να ανακαλέσει”

οι-αστυνομικοί-υπάλληλοι-χανίων-για-δ-1974415

Μετά την αντιπαράθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το κυκλοφοριακό μπάχαλο στα Χανιά τις προηγούμενες ημέρες και την δήλωση του αντιδημάρχου κου Καλογριδάκη ότι «η τροχαία θα έπρεπε να είναι όλη μέρα εκεί να ρυθμίζει την κίνηση», δείτε ΕΔΩ, καθώς και τις δηλώσεις της διοικητού της Τροχαίας Χανίων στο zarpanews.gr που ανέδειξε το θέμα, δείτε ΕΔΩ, σειρά παίρνει το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών υπαλλήλων Χανίων.

Σε επιστολή τους στο zarpanews.gr αναφέρουν:

“Προς μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε στο διαδίκτυο, δήλωση του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας Χανίων κ. ΚΑΛΟΓΡΙΔΑΚΗ Μιχαήλ, με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγόρησε την Αστυνομία και συγκεκριμένα το Τμήμα Τροχαίας Χανίων για το τριήμερο κυκλοφοριακό κομφούζιο, που επικράτησε στο κέντρο της πόλης των Χανίων, όταν σε δύο (2) κεντρικές οδικές αρτηρίες, ταυτοχρόνως, εκτελούνταν έργα και ήταν αδύνατη η διέλευση από και προς αυτές.

Εάν η αρμόδια Υπηρεσία που εκτελεί τέτοιου είδους εργασίες, δεν έχει σαφώς προσδιορίσει την οδό που θα διοχετεύσει την κυκλοφορία όλων αυτών των οχημάτων, είναι προφανές ότι θα δημιουργηθεί κυκλοφοριακό «χάος» . Για το λόγο αυτό , πρέπει να έχουν ενημερωθεί πρωτίστως, όλοι οι συναρμόδιοι φορείς, που θα συνδράμουν στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και δη το Τμήμα Τροχαίας Χανίων, με σχετικό έγγραφο προς αυτό.

Η μετατόπιση ευθυνών δεν αποτελεί δείγμα υπευθυνότητας κατά την εκτέλεση των καθηκόντων, είτε των αιρετών είτε των κρατικών υπαλλήλων και οι συναρμόδιες Υπηρεσίες οφείλουν να συνεργάζονται προς όφελος των συνδημοτών μας!

Ευελπιστούμε ότι η τουλάχιστον αυτή άστοχη δήλωση του κ. ΚΑΛΟΓΡΙΔΑΚΗ , δεν αποτελεί θέση του Δημάρχου Χανίων και του λοιπού Δημοτικού Συμβουλίου καθώς προσβάλλει του συναδέλφους μας, οι οποίοι συνάμα είναι δημότες του Δήμου Χανίων, τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους.

Τέλος αναμένουμε από τον κ. ΚΑΛΟΓΡΙΔΑΚΗ να ανακαλέσει και όταν πρόκειται να προβεί ξανά στις απαραίτητες ασφαλτοστρώσεις, να έχει ενημερώσει προηγουμένως τις Υπηρεσίες που πρόκειται να εμπλακούν, πρωτίστως το Τμήμα Τροχαίας Χανίων, με σχετικό έγγραφο προς αυτό, προς αποφυγή όμοιας ταλαιπωρίας των πολιτών.”.

2 thoughts on “Οι αστυνομικοί υπάλληλοι Χανίων για δήλωση αντιδημάρχου για το κυκλοφοριακό μπάχαλο: “Ήταν άστοχη, να ανακαλέσει”

  1. Έκθεση 2ας ΕΠΑΛ

    “προσβάλλει του συναδέλφους μας, οι οποίοι συνάμα είναι δημότες του Δήμου Χανίων, τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους.”

    Όταν σας καλούνε να κάνετε το καθήκον σας, σας προσβάλλουν. Μήπως θέλετε και καφεδάκι;

  2. Αιντε πιάστε κανέναν που βαράνε κόντρες στην Γογονη 100μ από την υπηρεσία σας καθε βράδυ και αφήστε που θέλετε και προγραμματακι για να βοηθήσετε την κίνηση στους δρόμους λες και δεν ξέρουμε τι είστε.
    Όταν θα σκοτώσουν το παιδί που θα περνάει την γογονη θα τα ξαναπούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook