Οι 6 πασίγνωστοι ηθοποιοί που δεν έχουν πάρει Όσκαρ και έχουν παίξει σε πάνω από 60 ταινίες

οι-6-πασίγνωστοι-ηθοποιοί-που-δεν-έχουν-1411141

Η 94η τελετή απονομής των Όσκαρ 2022 προβλήθηκε στις 27 Μαρτίου, μια ιδιαίτερα μεγάλη βραδιά για την ηθοποιό Τζέσικα Τσαστέιν για τον ρόλο της στην ταινία «Τα μάτια της Tammy Faye» και τον ηθοποιό Γουίλ Σμιθ για τον ρόλο του στην ταινία Ο βασιλιάς Ριχάρδος. Και οι δύο αστέρες έχουν γίνει κορυφαίοι A-listers στο Χόλιγουντ, αλλά δεν είχαν αναγνωριστεί από την Ακαδημία, μέχρι τώρα.

Δεν είναι πάντως ασυνήθιστο για γνωστές διασημότητες να συγκεντρώνουν πολλές ή και καθόλου νίκες, ανεξάρτητα από το σε πόσες ταινίες-μπλοκμπάστερ έχουν εμφανιστεί.

Αστέρες όπως ο Κάρι Γκραντ, η Τζούντι Γκάρλαντ, η Λορέν Μπακόλ και ο Κερκ Ντάγκλας έχουν πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις αγαπημένες σας ταινίες αλλά δεν έχουν πάρει ποτέ το χρυσό αγαλματίδιο.

Δείτε μια λίστα με τους/τις εν ζωή ηθοποιούς που έχουν εμφανιστεί σε περισσότερες από 60 ταινίες και δεν έχουν κερδίσει ακόμη Όσκαρ.

1 – Γούντι Χάρελσον

Όλοι θυμόμαστε τον Χάρελσον για τον ρόλο του ως Woody Boyd στο Cheers του NBC, αλλά αφού έφυγε από το μπαρ, ο Χάρελσον συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε πάνω από 60 ταινίες μεγάλου μήκους, όπως οι White Men Can’t Jump, Indecent Proposal και Natural Born Killers για να αναφέρουμε μερικές. Η καθαρή του αξία ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια δολάρια και έχει αναγνωριστεί για τη δουλειά του στη θεατρική σκηνή καθώς και για τις πολυάριθμες τηλεοπτικές του εμφανίσεις, αλλά σύμφωνα με το MSN, το Όσκαρ του έχει διαφύγει μέχρι στιγμής.

2 – Σιγκούρνι Γουίβερ

Έχει παίξει σε περισσότερες από 60 ταινίες και μας χάρισε κλασικούς χαρακτήρες στο Alien, στους Ghostbusters και στο Avatar του Τζέιμς Κάμερον. Η Γουιβερ έχει καθαρή αξία 60 εκατομμύρια δολάρια και έχει προταθεί πολλές φορές για τη δουλειά της, αλλά δεν έχει κερδίσει ποτέ Όσκαρ. Γνωστή ως μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές σταρ όλων των εποχών, έχει μοιραστεί την οθόνη με τη Μέριλ Στριπ, τον Χάρισον Φορντ και πολλούς άλλους.

3 – Σάμιουελ Τζάκσον

Έχει εμφανιστεί σε 148 ταινίες μέχρι σήμερα σε επιτυχίες όπως τα Snakes on a Plane, Pulp Fiction και Die Hard with a Vengeance. Ο Τζάκσον έχει περιουσία 250 εκατομμύρια δολάρια, είναι ένας από τους πιο κερδοφόρους ηθοποιούς όλων των εποχών και σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, οι ταινίες του στο box office σύνολο έχουν «γράψει» πάνω από 16,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

4 – Χάρισον Φορντ

Ο Ιντιάνα Τζόουνς δεν έχει ένα Όσκαρ στο ράφι του σπιτιού του; Σωστά, ο άνθρωπος που μας έφερε τον Ιντιάνα Τζόουνς, τον Χαν Σόλο και τον Τζακ Ράιαν σε πολυάριθμες σειρές δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί από την Ακαδημία. Στην πραγματικότητα, τρεις από τις ταινίες του Ford (έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 75 μέχρι σήμερα) βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα των εισπρακτικών επιτυχιών όλων των εποχών και ο ίδιος μπορεί να υπερηφανεύεται για την καθαρή του αξία που αγγίζει τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

5 – Ντόναλντ Σάδερλαντ

Ο θρυλικός ηθοποιός και πατέρας του διάσημου ηθοποιού Κίφερ Σάδερλαντ, Ντόναλντ έχει εμφανιστεί σε 172 ταινίες. Μπορεί να θυμάστε τον 86χρονο σε κλασικές ταινίες όπως το Backdraft, Six Degrees of Separation και JFK. Πιο πρόσφατα, ο Σάδερλαντ απέκτησε το ρόλο του Προέδρου Snow στο franchise Hunger Games. Με καθαρή αξία 60 εκατομμυρίων δολαρίων σήμερα, είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο ηθοποιός δεν έχει πάρει ακόμα Όσκαρ.

6 – Ναόμι Γουότς

Η Βρετανοαυστραλή ηθοποιός έχει αναλάβει στο παρελθόν βραβευμένους ρόλους με τα 21 γραμμάρια, το King Kong και τις δύο δεύτερες συνέχειες του franchise Divergent. Η καθαρή της αξία ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια δολάρια και έχει επιδείξει ποικίλες ικανότητες και ταλέντο, αλλά στα 53 της χρόνια η Γουότς δεν έχει κατακτήσει ακόμη το απόλυτο βραβείο.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook