Οι 5 καλύτερες ιδέες για να ντυθείς τον Οκτώβριο με στυλ

οι-5-καλύτερες-ιδέες-για-να-ντυθείς-τον-1540622

Η μεταβατική περίοδος βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και φέτος θα είσαι πιο στυλάτη από ποτέ!

Από αυτή την εβδομάδα ο ψυχρός καιρός μπήκε πλέον στη ζωή μας, αφού οι μέρες με τις καλοκαιρινές λιακάδες αποτελούν πια παρελθόν. Να πούμε αρχικά ότι χαιρόμαστε, εγώ τουλάχιστον, γιατί είχε έρθει η στιγμή να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και να μπούμε στη νέα σεζόν. Νέα σεζόν σημαίνει νέα γκαρνταρόμπα, νέα ρούχα, νέο styling. Οπότε και νέες ευκαιρίες να εξερευνήσουμε τη δημιουργικότητα μας. Γιατί, λοιπόν, κάθε χρόνο τέτοια εποχή καταλήγουμε να δυσκολευόμαστε απίστευτα στο καθημερινό μας styling;

Γιατί ο Σεπτέμβρης και ο Οκτώβρης είναι η λεγόμενη μεταβατική φάση και αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Μία κρύο, μία ζέστη, βροχή και άερας, ήλιος και υγρασία, όλα μαζί, συχνά και ταυτόχρονα. Αν δείξεις, όμως, λίγη ψυχραιμία και δεις τα πράγματα με πρακτικό μυαλό, θα καταλάβεις ότι όλα μπορούν να γίνουν πολύ πιο εύκολα. Εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τις πέντε πιο έξυπνες και super stylish ιδέες της σεζόν, για να μπορέσεις να δημιουργήσεις τα καθημερινά σου outfits βασισμένα στις πιο ενημερωμένες τάσεις του street style.

Τα 5 καλύτερα styling ideas για να ντυθείς κομψά τον Οκτώβριο:

Δέρμα: Μία από τις πιο δημοφιλής τάσεις των catwalks. Από παντελόνια, σακάκια, μποτάκια ή το κλασικό σου leather biker jacket, ένα δερμάτινο ή leather like item είναι πάντα κομψό για το φθινόπωρο.

Πλεκτά: Τα άνετα, πολύχρωμα πλεκτά μπορούν να φορεθούν ήδη από τη μεταβατική φάση του φθινοπώρου. Μας αρέσουν τα έντονα χρώματα, τα prints και τα embellishments. Προσωπικά πιστεύω ότι ένα cozy, knitted φόρεμα με μεγάλη πλέξη είναι ότι καλύτερο για τις casual εμφανίσεις.

Denim: Βρισκόμαστε ακόμη στην περίοδο που το τζιν μπορεί να φορεθεί χωρίς layering, γιατί ο καιρός ακόμη το επιτρέπει. Οπότε εκμεταλλεύσου το! Κάνε ένα total denim outfit με jacket, παντελόνι, φούστα, πουκάμισο ή και ένα γιλέκο.

Καμπαρντίνα: Κάποια ρούχα ξεπερνούν ακόμη και την έννοια του κλασικού. Ανάμεσα τους και η καμπαρντίνα. Γιατί σου είναι χρήσιμη; Γιατί μπορεί να κάνει ακόμη και ένα αθλητικό σορτσάκι να μοιάζει chic. Θυμήσου την Carrie Bradshaw!

Πανωφόρια με χρώμα: Φέτος γενικά τα πανωφόρια είναι άκρως ενδιαφέροντα και αν επιλέξεις το σωστό, θα έχεις αμέσως ένα statement outfit. Τα bombers είναι η αγαπημένη μου κατηγορία για αυτό τον Οκτώβριο. Βέβαια, και οι bohemian επιρροές έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και τα 90s στοιχεία. Διάλεξε το δικό σου αγαπημένο.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook