Όχι, δεν γίνεται πόλεμος στα Χανιά | Εκπληκτικές εικόνες από τις χαμηλές πτήσεις F-16 που «αναστάτωσαν την πόλη»

όχι-δεν-γίνεται-πόλεμος-στα-χανιά-εκπ-921919

Αναστατώθηκαν οι πολίτες των Χανίων, από το πρωί της χαμηλές πτήσεις πολεμικού αεροσκάφους F-16 που ξεσήκωσαν την πόλη με τον εκκωφαντικό θόρυβο, από τις τουρμπίνες τους.

Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος ανησυχίας, αφού πρόκειται για αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας από τη φημισμένη ομάδα ΖΕΥΣ, που έχει ως έδρα την 115 ΠΜ στο Ακρωτήρι Χανίων και τις καθιερωμένες πτήσεις εξάσκησης που κάνουν οι πιλότοι.Σήμερα ωστόσο, αποφάσισαν παράλληλα με την καθιερωμένη προπόνηση, να γίνει επίδειξη για το κοινό.

Μάλιστα για να παρακολουθήσουν την προπόνηση του πιλότου του μαχητικού, Γιώργου Παπαδάκη, είχε στηθεί μια μικρή τελετή στην προβλήτα του ενετικού λιμανιού Χανίων, με μουσική και παρουσία στελεχών της Π.Α.

Δείτε τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τις χαμηλές πτήσεις του αεροσκάφους της ΖΕΥΣ:

zarpanews.gr

18 thoughts on “Όχι, δεν γίνεται πόλεμος στα Χανιά | Εκπληκτικές εικόνες από τις χαμηλές πτήσεις F-16 που «αναστάτωσαν την πόλη»

  1. ανευθυνοι νεοελληνες. σαν τα παιδια σας που σκοτωνονται στους δρομους με τα αμαξια και τις μηχανες. αυτη την επιδειξιομανια διδασκετε, αυτη τη μοιρα αξιζετε κομπλεξαρες.

      1. Ασε να μαντεψω, εσυ πληρωνεις για το αεροπλανο καυσιμα κτλ ε; Επειδη ειπε κατι λογικο ο ανθρωπος αμεσως να τον πεις συριζα (ο οποιος συριζα εννοειται οτι δεν σταματησε αυτες τις αηδιες)

    1. για την «άπλυτη¨Χανιώτισσα» που δεν μπορεί να βλέπει αεροπλάνα και ένστολους γιατί βγάζει σπυράκια της κάνω δώρο μια κούτα σαμπουάν με ένα σφουγγάρι για να πλυθεί και να μπορεί να ενσωματωθεί στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο δίχως μυρωδιές!!!επίσης κατήχηση και εξορκισμό για τις ιδέες της……..ενώ για τις ρωγμές που αναφέρει ότι της δημιούργησε στον «καμένο» εγκέφαλο της το αεροπλάνο με το ωστικό του κύμα, λίγος «στόκος» μπορεί να την επαναφέρει σε λειτουργία…χαχαχα

  2. Αληθεια ενημερωσατε πρωτα τους πολιτες οτι θα συμβει αυτη η μαλακια; τα αφεντικα σας με λιγα λογια τα ενημερωσατε; Ή εισαστε τοσο ανευθυνοι; Αληθεια, αδεια πηρατε απο την Εφορια Αρχαιοτητων για να πλησιασετε ενα μαχητικο τοσο κοντα σε αρχαιολογικο μνημειο που με το ωστικο του κυμα μπορει να προκαλεσει ζημειες και ρωγμες στον Φαρο; Ή εισαστε τοσο ανευθυνοι;

  3. είναι γνωστό ότι τους αναρχοάπλυτους ότι έχει σχέση με στρατό τους ξενερώνει άρα ξύδι……όσο για τους ένστολους καλό θα ήταν να φοράμε και ένα καπέλο το οποίο είναι εξάρτημα της στολής και όχι αξεσουάρ ειδικά όταν μας βλέπουν οι απέξω και το οποίο δείχνει μια ομοιομορφία και μια τάξη στο στράτευμα!!!!

    1. Ενω για εσας τους Νεοναζι και τους Φασιστες ο στρατος και οι στολες εχουν κατι αφροδισιακο! Εξου και σας φωναζουν στρατοκαβ…ς

    2. Για εσας τους ενστολους καλο θα ηταν να φορατε κανενα ζουρλομανδυα και μια προειδοποιητικη ταμπελα να σας βλεπουμε η απ’εξω να ξερουμε που θα πεταμε τα γιαουρτια. Γιωτομπαλα.
      Τωρα μου θυμισες οταν ημουν φανταρος, ειχα ενα ταγματαρχη [ονομα διαθεσιμο] με βατραχοπουλαδες που φοβοταν το σκοταδι χαχαχα. Εν τω μεταξυ ο κακομοιρης ειχε και τατουαζ ενα στοχο στην ωμοπλατη του… ητανε και χρυσαυγιτης ο γεναιος. Να μου πεις με τοση δηλια που δειχνουν οι ΧΑυγιτες στη δικη εινια λογικο να περιμενεις να θελουν να ελευθερωσουν την Πολη και την Αγια Σοφια….

  4. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ……. ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΑ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΩΡΑ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ,,,,,,,,,ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΜΕΣΟΠΕΛΑΓΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ Κ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ Η ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ……………..ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Κ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ……..!!!
    .ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ Κ ΟΙ ΤΟΥΜΠΕΣ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΕΣ…….Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΑΣΤΕΡΙ….ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕ Ο ΦΟΒΟΣ …………. !!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ…..

  5. Καλημέρα.Όλες οι χώρες έχουν ομάδα επίδειξης,δεν σημαίνει απολύτως τπτ,ας χαλαρώσουμε λίγο στα σχόλια……Τώρα βέβαια,αν την χρησιμοποιούν (την επίδειξη) για άλλους λόγους(πατριδοκαπηλίας,γνωριμίας,συμφερόντων,κομματικών,κλπ),αυτό είναι άλλη κουβέντα…..

  6. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ, (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)
    ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ…
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ.
    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΜΝΟΥΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.
    ΤΑ F-16 (ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΚΩΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΖΕΣ. ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook