ΟΑΧ: «Δίδυμη» ενίσχυση με Βιντσιλαίου

οαχ-δίδυμη-ενίσχυση-με-βιντσιλαίου-877438

Οι δίδυμες αδερφές Βιντσιλαίου, Αγγελική και Σταυριανή αποτελούν τις πρώτες δύο προσθήκες του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων για τη νέα χρονιά.

Τα δύο κορίτσια εντάσσονται στο δυναμικό της χανιώτικης ομάδας  και θα ενισχύσουν την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα της Α2.

Ποιες είναι οι αδελφές Βιντσιλαίου

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας είναι 21 ετών, καθώς γεννήθηκαν στις 21 Μαΐου 1998. Τη χρονιά που πέρασε, πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, η Αγγελική στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α1 στο παιχνίδι μπαράζ εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η Σταυριανή αγωνίστηκε στον ΚΑΟ Μελισσίων, ομάδα που διεκδίκησε μέχρι τέλους τη θέση για το μπαράζ ανόδου, τερματίζοντας τρίτη πίσω από τον Κρόνο.

Και τα δύο κορίτσια, παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν αφήσει ήδη το στίγμα τους στο γυναικείο μπάσκετ. Εχουν διατελέσει μέλη των Εθνικών ομάδων από την ηλικία των 15 ετών ενώ έχουν πανηγυρίσει τίτλους και μετάλλια σε πανελλήνιο επίπεδο με τις ομάδες των νεανίδων, των κορασίδων και των παγκορασίδων.

Τελευταία φορά που τα δύο κορίτσια ήταν συμπαίκτριες ήταν στον ΓΑΣ Καλυβίων, όπου και κέρδισαν την άνοδο στην Α2 και το Κύπελλο ΕΣΚΑ.

Η Αγγελική Βιντσιλαίου αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2. Πριν τον Κρόνο, αγωνίστηκε στον Αρη Πετρούπολης, οπότε ο ΟΑΧ είναι ο τρίτος σταθμός στην καριέρα της σε επίπεδο Α2. Φυσικά, αυτό που χρίζει αναφοράς είναι ότι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον κόουτς Νανάκο.

Η Σταυριανή Βιντσιλαίου παίζει στις θέσεις 3 και 4. Εκτός του ΚΑΟ Μελισσίων έχει αγωνιστεί στον ΓΣ Ηλιούπολης.

Στις πρώτες τους δηλώσεις τα δύο κορίτσια τονίζουν τα εξής για την άφιξή τους στα Χανιά.

Η Αγγελική Βιντσιλαίου σημειώνει πως, «είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στην ομάδα του ΟΑΧ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση των Χανίων και κυρίως τον κ. Γιάννη Τζουγκράκη για την εμπιστοσύνη. Σίγουρα η φετινή χρονιά θα είναι πολύ απαιτητική για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Ωστόσο πιστεύω ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά η ομάδα θα καταφέρει να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο».

Η Σταυριανή Βιντσιλαίου τονίζει πως, «είμαι πολύ χαρούμενη που από τη νέα σεζόν θα είμαι και εγώ μέλος της οικογένειας του ΟΑΧ, η οποία είναι μια ομάδα με όραμα και ανθρώπους που στηρίζουν έμπρακτα την οποιαδήποτε προσπάθεια. Θεωρώ ότι μέσα απ’ την ομαδική δουλειά και το καλό κλίμα μεταξύ των προπονητών και παικτριών, θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί απ’ τη διοίκηση και τον κόουτς Νανάκο. Εύχομαι να έχουμε υγεία και όλα θα έρθουν».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook