Ο Ταραντίλης άθελά του παραδέχτηκε την ανικανότητα της κυβέρνησης να εφαρμόσει τα μέτρα τα Θεοφάνια

ο-ταραντίλης-άθελά-του-παραδέχτηκε-τη-1160663

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, βιάστηκε μάλλον ν’ απαντήσει στην κριτική του Αλέξη Τσίπρα για τους ανοιχτούς ναούς κι άθελά του επιβεβαίωσε την ανικανότητα της κυβέρνησης να εφαρμόσει μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού.

«Προτείνει να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας;», τόνισε μεταξύ άλλων.

Μα η πραγματικότητα είναι ότι η κυβέρνηση ανακοίνωσε, δια στόματος Στέλιου Πέτσα, στις 2 Ιανουαρίου, ότι οι ναοί θα μείνουν κλειστοί, σε αντίθεση με τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά, για τη γιορτή των Θεοφανίων. Κι αυτό για ν’ αποφευχθεί ο κίνδυνος της μαζικής διασποράς. Το ότι οι ναοί τελικά άνοιξαν για τους πιστούς, με ότι αυτό συνεπάγεται για τα κρούσματα που θ’ ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, αποτελεί πολιτική απόφαση της κυβέρνησης και κανενός άλλου.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Θα περιμέναμε από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παράλληλα με την αναμενόμενη κριτική του, να ακούγαμε και την πρότασή του. Δεν την ακούσαμε πάλι. Προτείνει να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας; Ας το πει ευθέως. Δεν το λέει όμως και προτιμά να ψαρεύει σε θολά νερά.

Σε μια κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία, όλοι οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν ώστε να βάλουμε φρένο στην πανδημία αντί να αναλωνόμαστε σε άγονες αντιπαραθέσεις».

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook