Ο «Μάνθος Φουστάνος» απαντάει στην Ελένη Ράντου που δεν τον ήθελε για το «Κωνσταντίνου και Ελένης» | Video

ο-μάνθος-φουστάνος-απαντάει-στην-ελ-796912

Σε συνέντευξη του στο DownTown ο Χάρης Ρώμας είχε αποκαλύψει τη μεγάλη διαφωνία που είχε με την Ελένη Ράντου στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» πάνω στο θέμα της επιλογής του Βασίλη Κούκουρα για το ρόλο του Μάνθου Φουστάνου.

Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει πρώτη φορά για τη μεγάλη του διαφωνία με την Ελένη Ράντου!

Η Ελένη Ράντου είχε δώσει τη δική της εξήγηση για αυτή τη διαφωνία, λέγοντας πως «Η σκέψη ήταν επειδή ο χαρακτήρας του Μάθου Φουστάνου ήταν ωραιοπαθής, να μην είναι ένα πάρα πολύ ωραίο αγόρι, όπως είναι ο Βασίλης Κούκουρας, για να μην γίνει αντιπαθής ο χαρακτήρας».

Ο Βασίλης Κούκουρας απάντησε για τα όσα έχουν ειπωθεί: «Κι εγώ το άκουσα, μου το είπανε. Προφανώς θα ισχύει, δεν λέει ψέματα ο Χάρης. Μπορεί να ισχύει και αυτό, ρωτήστε την ίδια ξέρογω, τι να πω; Για να το είπε ο Χάρης, πάει να πει ότι κάτι τέτοιο θα έγινε. Τότε δεν είχε πάρει κάτι το αυτί μου. Θυμάμαι ότι ο Χάρης με ήθελε από την αρχή. Είχα μιλήσει οικονομικά από το κανάλι γιατί προερχόμουν από το «Εμείς κι Εμείς», μια πολύ μεγάλη επιτυχία στο MEGA. Ήταν η μετάβαση μου τότε, υπήρχε συζήτηση για το ποιος θα είναι στο MEGA και ποιος στον ΑΝΤ1, υπήρχε και αυτή η «μεταγραφή» η δύσκολη. Έκανα οντισιόν για καμιά εβδομάδα, δέκα μέρες. Ήθελε εμένα. Ο κάθε συγγραφέας έχει στο μυαλό του ένα συγκεκριμένο πράγμα, δεν είναι θέμα υποκριτικής, ή ότι ο ένας είναι καλύτερος και ο άλλος χειρότερος. Έχει να κάνει με την αίσθηση και αυτό που βγάζει κάθε ηθοποιός, έτσι ώστε να τον επιλέξει ο τάδε σκηνοθέτης, ο συγγραφέας και ήθελε εμένα.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook