Ο Λευτέρης Μαθιουδάκης και ο «Ψηλορείτης» στα Κανάρια για την ενίσχυση των Συσσιτίων της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου

ο-λευτέρης-μαθιουδάκης-και-ο-ψηλορεί-947137

Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα που διοργανώνει η Ενορία Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στις 7:30 μ.μ. στο κέντρο ΚΑΝΑΡΙΑ στον Κουμπέ με τον Λευτέρη Μαθιουδάκη και το συγκρότημά του. Θα χορέψει ο Χορευτικός Όμιλος «Ο Ψηλορείτης».

Η εκδήλωση γίνεται για την ενίσχυση του κεντρικού συσσιτίου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας το οποίο καθημερινά έρχεται αντιμέτωπο με νέες προκλήσεις και αγωνιά αν τελικά θα καταφέρει να καλύψει τις τόσο αυξημένες ανάγκες του τόπου μας.

Σας προσκαλούμε και σε αυτήν την εκδήλωση να δώσετε το παρών για να διασκεδάσουμε αλλά και να στείλουμε μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης!

Τιμή εισόδου με πλήρες μενού: 15 ευρώ Προπώληση στα γραφεία της Μητροπόλεως: Πλατεία Πατριάρχου Αθηναγόρου 1 (τηλ. 2821027807)

Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε εγκαίρως να κάνετε κράτηση στο τηλέφωνο 2821093813.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook