Ο Καμμένος ανέβαλε τη διαγραφή Παπαχριστόπουλου

ο-καμμένος-ανέβαλε-τη-διαγραφή-παπαχρ-810037

Τον χρονικό ορίζοντα για τη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου επαναπροσδιόρισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του στο Twitter.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τη διαγραφή Παπαχριστόπουλου θα την καταθέσω στην Ολομέλεια, αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα….{Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα}».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος είχε δώσει προθεσμία στον κ. Παπαχριστόπουλο έως τις 10.00 το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου να παραδώσει την έδρα του, προειδοποιώντας τον ότι αν δεν το έπραττε θα τον διέγραφε.

Ωστόσο, ο κ. Παπαχριστόπουλος, όπως έχει δηλώσει τις προηγούμενες ημέρες, την παραίτησή του θα την υποβάλλει μετά την κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Έτσι, η διαγραφή Παπαχριστόπουλου θα σήμαινε τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, γεγονός που φαίνεται πως έκανε τον κ. Καμμένο να το ξανασκεφτεί, ώστε να μπορεί να διατηρήσει τα κοινοβουλευτικά προνόμια του προέδρου κόμματος και να μιλήσει στην ώρα που θα τοποθετούνται οι πολιτικοί αρχηγοί, όπως ο ίδιος εξήγησε δικαιολογώντας την αναβολή της διαγραφής.

Η σχετική ανάρτηση:

altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook