Ο Ηλίας Μπόγδανος ζήτησε να αποχωρήσει από το Survivor

ο-ηλίας-μπόγδανος-ζήτησε-να-αποχωρήσε-1219285

Αυτό κι αν θα προκαλέσει τεράστια αναταραχή στο Survivor! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που λόγω της προϋπηρεσίας του στο ριάλιτι έχει επαφές με ανθρώπους της παραγωγής που του δίνουν πληροφορίες, ανέφερε το πρωί στο Έλα Χαμογέλα πως ο Ηλίας Μπόγδανος βρίσκεται στα όρια του με τη ζωή στο ριάλιτι και έχει αιτηθεί να αποχωρήσει. Πρόκειται κιόλας για ένα αίτημα που το μεταφέρει μέρες τώρα στην παραγωγή, αλλά δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, ιδίως για ένα από τα δυνατά χαρτιά του Survivor.

Μπορεί να απέχουμε ένα μήνα από την ολοκλήρωση του φετινού Survivor, μπορεί να έχει μείνει λίγο ακόμα και ο Ηλίας Μπόγδανος να είναι κοντά στον τελικό, αλλά η ήττα στα δύο τελευταία έπαθλα επικοινωνίας, όπου δε μπόρεσε να συνομιλήσει με τους ανθρώπους του, μάλλον τον καταρράκωσε ψυχολογικά και σύμφωνα με τον Βασάλο, έχει ζητήσει να αποχωρήσει.

«Έκανα χθες το βράδυ ένα μίνι-ρεπορτάζ. Το διάβασα στο Ίντερνετ και το επιβεβαίωσα κι εγώ, ότι ο Ηλίας Μπόγδανος έχει αιτηθεί να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος, αλλά πιέζει την παραγωγή να φύγει και η παραγωγή προσπαθεί να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι, γιατί είναι ένα από τα φαβορί του παιχνιδιού. Εγώ το επιβεβαίωσα από πολύ έγκυρη πηγή. Το επιβεβαίωσα από κάποιον που είναι εκεί. Μέσα-μέσα».

Εκτός από την επικοινωνία, ο Μπόγδανος είναι κι ένας παίκτης που έχει δείξει πως τον επηρεάζει πολύ η ψυχολογική φθορά από τις συγκρούσεις και έχει πάρει μέρος σε αρκετές, πότε με τον Τριαντάφυλλο, πότε με τον Παππά και τώρα με τον Τζέιμς και τον Μπάρτζη.

Στο άκουσμα αυτού, ο Παύλος Σταματόπουλος υποστήριξε ότι ο Μπόγδανος έχει καταλάβει πως ανήκει στα φαβορί και το κάνει επίτηδες αυτό για να ενισχύσει τη θέση του στο ριάλιτι, ενώ η Ελένη Βουλγαράκη εκδήλωσε το ξάφνιασμα της ως άτομο που γνωρίζει προσωπικά τον Μπόγδανο και εστίασε στο ότι θα ήταν παράξενο να φύγει τώρα που έχουν μείνει 4-5 εβδομάδες το πολύ.

Πηγή: reader.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook