Ο Αρχοντάκης ζητά επέκταση των μέτρων ελάφρυνσης προς όλες τις κοινωνικές ομάδες του δήμου Χανίων

Την επέκταση των μέτρων ελάφρυνσης προς όλες τις κοινωνικές ομάδες που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού, ζητάει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας», Γρηγόρης Αρχοντάκης.

Όπως είπε ο κ. Αρχοντάκης μιλώντας στον SUPER FM 89.6 και στον Δημήτρη Παππά, ο δήμος Χανίων δεν έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες για ελαφρύνσεις που προσφέρει η κυβέρνηση, επισημαίνοντας πως δεν ισχύουν αυτά που ανέφερε ο αρμόδιος Υπουργός οικονομικών.

Ο κ. Αρχοντάκης επίσης ανέφερε πως πρέπει να ανοίξει η συζήτηση για το μετά την πανδημία, επισημαίνοντας πως υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να εξετάσει ο δήμος Χανίων, σε ότι αφορά την στρατηγική του είτε για ότι μπορεί να γίνει για την εφετινή τουριστική σαιζόν, όσο και για του χρόνου.

Τόνισε μάλιστα ότι ο δήμος θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για την στήριξη με όποιους τρόπους είναι εφικτό, των ανέργων που θα προκύψουν σε τοπικό επίπεδο εξαιτίας των ανέργων της μη λειτουργίας των ξενοδοχείων.

Τέλος ο κ. Αρχοντάκης επεσήμανε σε ότι αφορά τον τρόπο λειτουργίας του δημοτικού Συμβουλίου, κάνοντας λόγο για την αναγκαιότητα της χρήσης της τηλεδιάσκεψης, προκειμένου να γίνονται με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα οι συνεδριάσεις.

Zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ