Ο Άδωνις ζητά… συγγνώμη από τον Κουρτάκη επειδή δεν πήγε να ψηφίσει εναντίον του Πολάκη στη Βουλή

ο-άδωνις-ζητά-συγγνώμη-από-τον-κουρτά-1061211

Υπενθυμίζεται ότι η Βουλή είπε «όχι» στην άρση ασυλίας του κ. Πολάκη, με αποτέλεσμα η μήνυση του εκδότη να μην μπορεί να προχωρήσει. Συγκεκριμένα, επί 165 παρόντων βουλευτών, 80 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ της αίτησης άρσης ασυλίας, 84 τάχθηκαν κατά, ενώ ένας βουλευτής δήλωσε «παρών».

Μετά το αποτέλεσμα κι εφόσον δεν ήρθη η ασυλία Πολάκη, ο εν λόγω εκδότης ξαναπροσπάθησε, καταθέτοντας νέα μήνυση και αγωγή κατά του κ. Πολάκη, σημειώνοντας στο Twitter: «Είναι δικαίωμα των βουλευτών να ψηφίζουν ότι πιστεύουν ότι είναι σωστό. Ακόμη και να παρέχουν ασυλία στον Πολάκη. Ευτυχώς στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Έτσι σήμερα κατέθεσα νέα μήνυση και αγωγή εναντίον του υβριστή μου».

Και ποια ήταν η απάντηση του Άδωνη για την απόφαση της Βουλής; Να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη στον εκδότη και να του υποσχεθεί ότι κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί, προκαταβάλλοντας το αποτέλεσμα της επόμενης ψηφοφορίας της Βουλής…

«Το σημερινό Γιάννη μου ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες. Σου ζήτω δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός, ότι και από δική μου αδράνεια, το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε. Δεν θα επαναληφθεί», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Τα σχόλια δικά σας…

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook